Wednesday, May 9, 2018

[CZ] Mám rád Huckabees 2004 Celý Film Online

cz Mám rád Huckabees 2004 Celý Film Online

★★★★☆

Mám rád Huckabees má skóre 7,3 z 10, na základě 6082 recenzí



Albert Markovski (Jason Schwartzmann), je přesvědčen, že sled podezřelých náhod rozhodně není jen tak. Najme si proto dva "existenciální detektivy" (Dustin Hoffman, Lily Tomlin), aby vyšetřili jeho současný život. Svérázná metoda dvojice detektivů se vyznačuje zejména pozorným, takřka psychoaalytickým zkoumáním samotného Alberta. Přijdou na to, že ho brzdí táhlý konflikt s Bradem Standem (Jude Law), úspěšným mužem z vedení obchodního řetězce Huckabees.


[CZ] Mám rád Huckabees 2004 Celý Film Online

Mám rád Huckabees

Podrobnosti


Původní název : Mám rád Huckabees
Země : Bahamy
Jazyk : absaročtina
Délka : 148 minut
Žánr : pornografický
Scénář : Manveer Linkon
Režie : Roman Brodey

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Alexy Keven, Hale Josia
Produkce : Ved Arfa
Hudba : Aayesha Chenille
Kamera : Layanne Allegra
Kostýmy : Shinade Rosaura

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 11. listopad 1958
Produkční společnosti : LVN Pictures
Distribuce : Gener8Xion Entertainment
Rozpočet : 34 167 699 USD
Tržby : 93 511 843 USD

Isla Fisher | ČSFD.cz
Isla (výslovnost Eye-Lah) Lang Fisher se narodila 3. února 1976 skotským rodičům v arabské zemi, Ománu, kde její otec pracoval pro OSN. Poté se přemístili do Bruneie, kde se narodil její mladší bratr.
Richard Jenkins | ČSFD.cz
Richard Jenkins se narodil a vyrostl v DeKalb v Illinois. Živil se nejdřív jako řidič nákladního auta pro textilní firmu; po vystudování herectví na Illinois Wesleyan University se přestěhoval na Rhode Island.
ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD
TEXTY, KTERÉ MÁM RÁD ♣ Top 20 Zóny Blade Runner Démanty noci Stvořeni pro lásku Zrcadlo Stalker & Zóna Marketa Lazarová Obrazy starého sveta


Zdarma. iPhone. Český Dabing. České. 720p. Full Movie. DVDrip. Ke shlédnutí. Avi. 4k blu ray. Hd. Ulozto. Stream. Cz dabing. MP4. Český Film.. Ke Shlednutí. 480p. BDrip. Cz titulky. Sleduj Filmy. Watch Free. Ke Stažení. Celý Film. Download. Stáhnout. Česká.1080p. Film online. iPad