Wednesday, May 9, 2018

[CZ] Cesta do Ameriky 1988 Celý Film Online

cz Cesta do Ameriky 1988 Celý Film Online

★★★★☆

Cesta do Ameriky má skóre 5,3 z 10, na základě 2884 recenzí



Král komedie EDDIE MURPHY se v tomto zábavném filmu stává zhýčkaným a sebevědomým africkým princem, který přichází do Ameriky, aby si tu našel nevěstu. V doprovodu svého přítele (Arsenio Hall) si Murphy záhy najde práci, byt a nové prátele i nepřátele a samozřejmě se dostane do spousty malérů. Murphy i Hall jsou ve svých rolích skvělí a rozhodně by Vám už kvůli nim tahle komedie neměla uniknout!


[CZ] Cesta do Ameriky 1988 Celý Film Online

Cesta do Ameriky

Podrobnosti


Původní název : Cesta do Ameriky
Země : Maroko
Jazyk : slovio
Délka : 140 minut
Žánr : propagandistický
Scénář : Laurette Nechama
Režie : Ayva O'Shea

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Oluwakayode Ridaa, Shauna Codei
Produkce : Sankavi Hinal
Hudba : Albus Felicity
Kamera : Wynne Chinualumogu
Kostýmy : Rupert Hannaa

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. červenec 1969
Produkční společnosti : Shavick Entertainment
Distribuce : R.K. Films
Rozpočet : 21 854 456 USD
Tržby : 45 729 526 USD

Cesta – Wikipedie
Cesta může být:. cesta (druh pozemní komunikace), pozemní komunikace nižší třídy než silnice, často s nezpevněným povrchem polní cesta; lesní cesta; stezka; pěšina; slovensky a moravsky: silnice; dopravní trasa. Konkrétní historická nebo turistická spojnice dvou míst, zpravidla zároveň i označení stezky samé
Chci do Ameriky - Průvodce po USA plný ověřených rad a tipů
Průvodce po USA plný prověřených rad od zkušených cestovatelů. Jak se připravit na cestu, kde vyplnit ESTA a jak na levné půjčení auta v USA?
Cestování po USA - RADY A TIPY na cestu do Ameriky
co uvidíte v národním parku Yosemite? co zažijete v Las Vegas? cesta do Ameriky..., ale jaké budou finanční náklady? jak vyplnit formuláře v letadle?
Stát New York - Chci do Ameriky!
Zajímavosti o státě New York. Datum vstupu do Unie 26. července 1788 (11. v pořadí) Přezdívka státu New York The Empire State (Mocný stát)
Ekvádor - Dovolená pro seniory 55+ | Cesty za odpočinkem i ...
Vydejte se s námi do Ekvádoru – nejrozmanitější země naší planety, která si doposud zachovala svůj indiánský charakter.Na každém kroku budete fascinováni zdejší panenskou přírodou a pestrostí všudypřítomných barev, které jakoby zrcadlily vřelou povahu místních obyvatel.


Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Stream. 720p. Full Movie. iPad. Celý Film. Cz titulky. BDrip. Česká. Český Dabing. Hd. Cz dabing. Sleduj Filmy. Avi. Ulozto. MP4. Watch Free. Stáhnout. DVDrip. České. 4k blu ray.1080p.. Ke Stažení. Download. Film online. 480p. Český Film. Zdarma. iPhone