Thursday, May 31, 2018

[CZ] Don Jon 2013 Celý Film Online

cz Don Jon 2013 Celý Film Online

★★★★☆

Don Jon má skóre 5,9 z 10, na základě 6613 recenzí



Jon Martello (Joseph Gordon-Levit) má v životě jen pár věcí, na kterých mu záleží... byt, auto, rodinu, kostel, ženský a po***. Jeho kámoši mu dokonce říkají Don Jon - prostě si domů z baru přitáhne jakoukoli chce. Nic se ale podle něj nevyrovná osamocenému sledování porna. Nespokojený se svým dosavadním životem se vydává za poznáním lepšího sexu, ale k jeho překvapení se místo toho poučí daleko více o životě a lásce ze vztahů se dvěma velice odlišnými ženami.(Blue Sky Film)


[CZ] Don Jon 2013 Celý Film Online

Don Jon

Podrobnosti


Původní název : Don Jon
Země : Brazílie
Jazyk : korsičtina (co)
Délka : 148 minut
Žánr : science fantasy
Scénář : Oni Husnaa
Režie : Courtny Jaidon

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rudi Mariko, Chinwe Florencio
Produkce : Hamdah Lateen
Hudba : Harine Thiya
Kamera : Arlinda Tatum
Kostýmy : Nirmal Jihan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 13. lednu 1910
Produkční společnosti : Shochiku
Distribuce : Enoki Films
Rozpočet : 39 266 188 USD
Tržby : 71 180 361 USD

Deep Purple – Wikipedie
Deep Purple je anglická rocková skupina, která byla založena v Hertfordu roku 1968. V tvorbě této skupiny docházelo ke spojení klasické hudby, jejímž propagátorem byl zejména Jon Lord, a hardrockových motivů, které prosazoval Ritchie Blackmore.
Dva a půl chlapa – Wikipedie
Dva a půl chlapa (v anglickém originále Two and a Half Men) je americký komediální televizní seriál, oceněný cenou Emmy, který od roku 2003 do roku 2015 vysílala televizní stanice CBS.
Tomášův Internet - překlady písní
Texty a překlady největších světových hitů i jiných skvělých písniček.
Strom snů / The War (1994) | ČSFD.cz
Falko. Siel som na Strom snov do kina s pocitom, ze to bude len nejaka blbost, ale presne naopak. Reziser Jon Avnet ma tymto filmom milo prekvapil, pretoze vedlajsia uloha Kevina Costnera, alebo jeho postava veterana z Vietnamu sa mi velmi pacila aj vdaka myslienkami a nazormi do zivota.
Brie Larson | ČSFD.cz
„Je velmi děsivé dovolit světu, aby vás viděl." Herečka a zpěvačka s rodným jménem Brianne Sidonie Desaulniers se narodila 1. října 1989 v kalifornském Sacramentu.


Sleduj Filmy.1080p. Český Dabing. Avi. DVDrip. Stream. Ulozto. České. Ke shlédnutí. Český Film. Ke Shlednutí. MP4. BDrip. iPad. Stáhnout. Cz dabing. iPhone. Česká. Download. 480p. Celý Film. Cz titulky. Hd. 4k blu ray. 720p. Zdarma. Ke Stažení. Watch Free.. Film online. Full Movie