Saturday, April 28, 2018

[CZ] Vesmírní kovbojové 2000 Celý Film Online

cz Vesmírní kovbojové 2000 Celý Film Online

★★★★☆

Vesmírní kovbojové má skóre 6,4 z 10, na základě 9754 recenzí



Před čtyřiceti lety se měli čtyři špičkoví testovací piloti (Clint Eastwood, Tommy Lee Jones, James Garner a Donald Sutherland) stát první posádkou, která uvidí matičku Zemi z chladného vesmíru. Shodou okolností a díky nepřejícnosti podlého nadřízeného (James Cromwell) je ale předběhla opice a oni málem zapadli v zapomnění. Snad osud, možná náhoda, ale hlavně Frank (Clint Eastwood) tomu ale chtěli jinak. Něco se totiž léty změnilo... Dnes na orbitě krouží starý ruský komunikační satelit, jenž se porouchal a hrozí nekontrolovatelným pádem do zemské atmosféry na obydlené území. Je více než jasné, že satelit měl původně i jiné, přísně tajné, poslání. Součástí naváděcího systému této družice je starý americký systém, kdysi navrhovaný Frankem. A protože jde o starou technologii, může katastrofě zabránit jen tým pamětníků.


[CZ] Vesmírní kovbojové 2000 Celý Film Online

Vesmírní kovbojové

Více informací


Původní název : Vesmírní kovbojové
Země : Togo
Jazyk : indonéština (id)
Délka : 164 minut
Žánr : melodrama
Scénář : Mabel Preet
Režie : Teja Wiktor

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sansa Zhi, Raena Alie
Produkce : Yosif Sang
Hudba : Oleg Deea
Kamera : Ekam Shamsher
Kostýmy : Retaj Aliona

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. květnu 1984
Produkční společnosti : Next Entertainment
Distribuce : Studio Ghibli
Rozpočet : 94 428 467 USD
Tržby : 13 789 346 USD

Vesmírní kovbojové / Space Cowboys (2000) | ČSFD.cz
Vesmírní kovbojové jsou Armageddon s geronty místo Bruce Willise, přesto však obsahují klukovské nadšení a nadhled (závěrečná scéna je vskutku hřejivou perličkou), což jim dodává šmrnc.
Vesmírní kovbojové - SledujFilmy.Online
Před čtyřiceti lety se měli čtyři špičkoví testovací piloti (Clint Eastwood, Tommy Lee Jones, James Garner a Donald Sutherland) stát první posádkou, která uvidí matičku Zemi z chladného vesmíru. Shodou okolností a díky nepřejícnosti podlého nadřízeného (James Cromwell) je ale předběhla opice a oni málem zapadli v zapomnění.
Vesmírní kovbojové (2000) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Vesmírní kovbojové. Před čtyřiceti lety se měli čtyři špičkoví testovací piloti (Clint Eastwood, Tommy Lee Jones, James Garner a Donald Sutherland) stát první posádkou, která uvidí matičku Zemi z chladného vesmíru.
Vesmírní kovbojové (2000) - Space Cowboys - FDb.cz
Obsah filmu Vesmírní kovbojové Clint Eastwood, Tommy Lee Jones, James Garner a Donald Sutherland vystupují v hlavních rolích napínavého příběhu, který se kromě obyčejných pozemských „reálií“ a cvičného prostoru NASA odehrává i ve vesmíru.
Vesmírní kovbojové - film online | FILMTORO
Před čtyřiceti lety se měli čtyři špičkoví testovací piloti (Clint Eastwood, Tommy Lee Jones, James Garner a Donald Sutherland) stát první posádkou, která uvidí...


iPhone. Ulozto. Stream. 720p. 4k blu ray. Avi. Hd. Watch Free.1080p. DVDrip. 480p. Zdarma. Cz titulky. Ke Shlednutí. Full Movie. Český Film. Ke Stažení. BDrip. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. iPad.. Cz dabing. České. Český Dabing. Stáhnout. Česká. Download. MP4. Film online. Celý Film