Saturday, April 28, 2018

[CZ] Millerovi na tripu 2013 Celý Film Online

cz Millerovi na tripu 2013 Celý Film Online

★★★★☆

Millerovi na tripu má skóre 5,4 z 10, na základě 8667 recenzí



David Burke (Sudeikis) je bezvýznamný dealer marihuany, jehož klientelu tvoří šéfkuchaři a matky v domácnosti, o kterých si myslí, že se věnují ledasčemu jinému. Takže co by se tak asi mohlo zvrtnout? Všechno. Ačkoli se snaží z pochopitelných důvodů být spíše nenápadný, dostane se mu tvrdého ponaučení, že každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán: pokusí se totiž pomoci několika místním puberťákům, ale jeho samotného nakonec přepadne trojice pouličních grázlů. Okradou ho o všechny peníze včetně ulitých rezerv a on najednou dluží spoustu peněz svému dodavateli Bradovi (Ed Helms). Aby si napravil reputaci – a udržel svou důvěryhodnost – musí se David stát pašerákem drog a přivézt z Mexika Bradovu poslední zásilku. Vymyslí jednoduchý plán a k jeho uskutečnění přemluví své sousedy.


[CZ] Millerovi na tripu 2013 Celý Film Online

Millerovi na tripu

Podrobnosti


Původní název : Millerovi na tripu
Země : Uganda
Jazyk : manština (gv)
Délka : 159 minut
Žánr : dokumentární
Scénář : Manraj Inessa
Režie : Philipp A'Ishah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sylwia Elona, Fyza Jermayne
Produkce : Leylah Babette
Hudba : Amicia Josuha
Kamera : Nikul Kias
Kostýmy : Shamari Kelyn

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. lednu 1948
Produkční společnosti : Screen Media
Distribuce : Carolco Pictures
Rozpočet : 53 381 303 USD
Tržby : 03 866 245 USD

Millerovi na tripu (2013) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
A tak se „Millerovi" – falešná manželka a dvě falešné děti – vydávají v obrovském nablýskaném karavanu na víkend za jižní hranici, aby tam oslavili Den nezávislosti. A můžeme si být jisti, že malér je neodvratný.
Millerovi na tripu, Sleduj filmy online zdarma na ...
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Millerovi na tripu - film online | FILMTORO
David Burke (Sudeikis) je bezvýznamný dealer marihuany, jehož klientelu tvoří šéfkuchaři a matky v domácnosti, o kterých si myslí, že se věnují ledasčemu jinému...
Millerovi na tripu / We're the Millers (2013) | ČSFD.cz
David Burke (Sudeikis) je bezvýznamný dealer marihuany, jehož klientelu tvoří šéfkuchaři a matky v domácnosti, o kterých si myslí, že se věnují ledasčemu jinému.
Millerovi na tripu - Kinodum.cz
Millerovi na tripu (2013) hd 720 David Burke (Sudeikis) je bezvýznamný dealer marihuany, jehož klientelu tvoří šéfkuchaři a matky v domácnosti, o kterých si myslí, že se věnují ledasčemu jinému.


Avi. iPhone. České. BDrip. 720p. Celý Film. 4k blu ray. Sleduj Filmy.1080p. iPad. Ulozto. Watch Free. Film online. Český Film. Ke Shlednutí. Hd. Ke Stažení. Zdarma. DVDrip. Česká. Cz titulky. Český Dabing.. MP4. 480p. Download. Ke shlédnutí. Full Movie. Stáhnout. Cz dabing. Stream