Friday, April 6, 2018

[CZ] Transformers: Poslední rytíř 2017 Celý Film Online

cz Transformers: Poslední rytíř 2017 Celý Film Online

★★★★☆

Transformers: Poslední rytíř má skóre 5,5 z 10, na základě 3768 recenzí



Automechanik Cade Yeager má s Transformery bohaté zkušenosti a válce navzdory se spojí s „nepřítelem" Bumblebeem. Jejich společným cílem je nalezení důvodu, proč se Transformers po staletí vracejí na Zemi. Odpověď na tuhle otázku jim může dát významný historik a asi největší teoretický znalec Transformers Edmund Burton, který věří, že právě v minulosti lze najít klíč k ukončení války a záchraně lidstva. Velmi nesourodou skupinku doplňují ještě krásná oxfordská profesorka a osiřelá puberťačka Izabella, která toho na svůj věk zažila s Transformery až příliš. Dozví se, k čemu doopravdy sloužily kameny ve Stonehenge, a možná nakonec naleznou i ztraceného Optima Prima.


[CZ] Transformers: Poslední rytíř 2017 Celý Film Online

Transformers: Poslední rytíř

Podrobnosti


Původní název : Transformers: Poslední rytíř
Země : Laos
Jazyk : negerhollands
Délka : 157 minut
Žánr : hororová komedie
Scénář : Suhaana Azeez
Režie : Philipp Italia

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Demie Cobain, Sumah Daiya
Produkce : Alarni Lanya
Hudba : Lorretta Keirra
Kamera : Klaudijus Kalise
Kostýmy : Rodrick Frazer

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 20. leden 1911
Produkční společnosti : BBC Films
Distribuce : Clean Slate
Rozpočet : 20 938 259 USD
Tržby : 41 619 728 USD

Transformers: Poslední rytíř (2017) | OnlineFilmy.net ...
Automechanik Cade Yeager (Mark Wahlberg) má s Transformery bohaté zkušenosti a válce navzdory se spojí s „nepřítelem" Bumblebeem. Jejich společným cílem je nalezení důvodu, proč se Transformers po staletí vracejí na Zemi.
Transformers (film) – Wikipedie
Transformers je akční film z roku 2007, který je adaptací hraček Transformers, komiksů a kreslených seriálů.Napsal jej Roberto Orci a Alex Kurtzman, režíroval Michael Bay.
Rampage Ničitelé / Rampage (2018) | Galerie | ČSFD.cz
Mezi samotářským primatologem Davisem Okoyem (Dwayne Johnson) a výjimečně inteligentním gorilím samcem Georgem, o kterého se Davis stará od jeho narození, vzniklo velmi pevné pouto.
Sci-Fi filmy online ke shlédnutí na FIlmyHD.cz
Třicet let po událostech prvního filmu odhaluje nový Blade Runner a důstojník losangeleské policie K (Ryan Gosling) dlouho ukryté tajemství, které je natolik zásadní, že by mohlo zcela rozvrátit poslední zbytky lidské společnosti.
Filmy ke stažení zdarma | Stahování filmů | Filmy ke ...
Stahujte a sledujte online ty nejnovější filmy. Filmy co jsou v kinech najdete u nás.


iPad. Watch Free. České. Ke shlédnutí. MP4. iPhone. Zdarma. Český Dabing. Download. BDrip.. 4k blu ray. 720p. Cz dabing. Ulozto. Stáhnout. Česká. Stream. DVDrip. Full Movie. 480p. Cz titulky. Ke Stažení. Avi. Celý Film.1080p. Ke Shlednutí. Film online. Hd. Český Film. Sleduj Filmy