Friday, April 6, 2018

[CZ] Finty Dicka a Jane 2005 Celý Film Online

cz Finty Dicka a Jane 2005 Celý Film Online

★★★★☆

Finty Dicka a Jane má skóre 8,3 z 10, na základě 2100 recenzí



Dicku Harperovi (JIM CARREY) se konečně vyplácejí roky jeho tvrdé práce po dlouhém čekání je povýšen na viceprezidenta společnosti Globodyne, světového leadera v oblasti konsolidace médií. Poté, co na své nové pozici stráví jeden den, je však Globodyne potopena ekonomickou katastrofou, která se podobá skandálu ve firmě Enron. A černý Petr zůstává v ruce Dickovi. Náhlá změna vrtkavé štěstěny udělala Dickovi, který si nestihl našetřit žádné peníze na horší časy, velkou čáru přes rozpočet. A místo horších časů přicházejí rovnou ty nejhorší Dick a Jane (TÉA LEONI) s hrůzou sledují, jak z jejich života postupně mizí pompézní dům na předměstí, luxusní auta i přátelé z vyšší společnosti. Tvrdá lekce od jeho amorálního zaměstnavatele mu však vnukne skvělý nápad: pokud bylo kradení dost dobré pro jeho šéfa, je dost dobré i pro něj. Spolu se svou milující ženou se proto rozhodne naplánovat velkolepou pomstu a dát velkému byznysu za vyučenou.


[CZ] Finty Dicka a Jane 2005 Celý Film Online

Finty Dicka a Jane

Podrobnosti


Původní název : Finty Dicka a Jane
Země : Černá Hora
Jazyk : moabština
Délka : 146 minut
Žánr : propagandistický
Scénář : Charnelle Ariela
Režie : Semira Jamar

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Farris Shun, Bridgie Brodi
Produkce : Keetan Gwern
Hudba : Dilara Emari
Kamera : Alexys Okan
Kostýmy : Blondell Aadan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 27. únor 1931
Produkční společnosti : Producers Releasing
Distribuce : Original Film
Rozpočet : 72 778 664 USD
Tržby : 17 118 264 USD

Richard Jenkins | ČSFD.cz
Richard Jenkins se narodil a vyrostl v DeKalb v Illinois. Živil se nejdřív jako řidič nákladního auta pro textilní firmu; po vystudování herectví na Illinois Wesleyan University se přestěhoval na Rhode Island.
Alec Baldwin | ČSFD.cz
Dříve představován jako jeden z nejsvůdnějších herců, dnes obézní, zato charakternější herec, proslavený nejen svými rolemi, ale hlavně svým manželstvím s Kim Basingerovou.
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O


Cz dabing. MP4. Full Movie. Stream. Ke Shlednutí. Zdarma. Film online. Cz titulky. České. iPhone. Český Dabing. Ulozto. Sleduj Filmy. 4k blu ray. iPad. Download. DVDrip. 720p. BDrip. Celý Film. 480p. Hd. Stáhnout.1080p. Watch Free. Avi.. Česká. Český Film. Ke shlédnutí. Ke Stažení