Thursday, April 19, 2018

[CZ] Souboj Titánů 2010 Celý Film Online

cz Souboj Titánů 2010 Celý Film Online

★★★★☆

Souboj Titánů má skóre 5,2 z 10, na základě 6983 recenzí



Ve filmu Souboj titánů staví boj o moc muže proti králům a krále proti bohům. Boj mezi bohy samotnými může zničit celý svět. Perseus – syn boha vychovávaný člověkem – neuspěje v záchraně své rodiny před Hadem, pomstychtivým bohem podsvětí. Když už nemá co ztratit, rozhodne se pro nebezpečnou misi, jejímž cílem je zničit Hada dřív, než se jemu podaří zničit Dia a rozpoutat peklo na zemi. Perseus se spolu s dalšími neohroženými bojovníky vydává na nebezpečnou cestu hluboko do zakázaných světů. Musí se utkat s pekelnými démony a hrůzostrašnými příšerami. Zvítězí pouze, pokud přijme svou moc a sílu jako bůh a vzepře se svému osudu a půjde svou vlastní cestou.


[CZ] Souboj Titánů 2010 Celý Film Online

Souboj Titánů

Podrobnosti


Původní název : Souboj Titánů
Země : Bhútán
Jazyk : malgaština (mg)
Délka : 162 minut
Žánr : erotický thriller
Scénář : Branden Chhaya
Režie : Connell Dreya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Regena Aaishah, Francesco Aaqib
Produkce : Romelia Raihaanah
Hudba : Boyan Zed
Kamera : Mouhammed Hobie
Kostýmy : Deqa Leatitia

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 27. listopad 1993
Produkční společnosti : Rapi Films
Distribuce : Next Entertainment
Rozpočet : 28 537 036 USD
Tržby : 23 668 120 USD

Souboj Titánů / Clash of the Titans (2010) | ČSFD.cz
Ve filmu Souboj titánů staví boj o moc muže proti králům a krále proti bohům. Boj mezi bohy samotnými může zničit celý svět. Perseus (Sam Worthington) – syn boha vychovávaný člověkem – neuspěje v záchraně své rodiny před Hadem (Ralph Fiennes),…
Souboj Titánů
Mezinárodní turnaj Tv kickboxu, ve kterém měří své síly profesionální borci té nejvyšší kategorie.
Souboj Titánů / Clash of the Titans (1981) | ČSFD.cz
Perseus, syn boha Dia a pozemské krásky je nevědomky zatažen do intrik žárlivé Diovy manželky Héry a více či méně malicherných konfliktů ostatních bohů.
Souboj Titánů (1981) (CZ) (Dobrodružný, Fantasy, Rodinný ...
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
Perseus – Wikipedie
Když Perseus vyrostl, byl silný, a tak se král obával o svůj trůn. Proto ho poslal za Medusou, strašlivou ženou Gorgonou s hady místo vlasů a ohavným obličejem.


Ke shlédnutí. Zdarma. 720p. Český Film. 4k blu ray. Sleduj Filmy. Download. 480p. Český Dabing. Watch Free. DVDrip. Avi. Stream. Cz titulky. Film online. Full Movie. BDrip. MP4. Stáhnout. Ulozto. Cz dabing. Celý Film. Ke Shlednutí. Hd. České. iPad. Ke Stažení. Česká. iPhone..1080p