Thursday, April 19, 2018

[CZ] Agora 2009 Celý Film Online

cz Agora 2009 Celý Film Online

★★★★☆

Agora má skóre 6,7 z 10, na základě 3614 recenzí



Píše se rok 391 po Kristu a Egypt se nachází pod nadvládou upadajícího římského impéria. Násilné, náboženské nepokoje pronikají ulicemi Alexandrie až za brány slavné městské knihovny. V jejích zdech zůstává uvězněna i vynikající astronomka a filozofka Hypatia (Rachel Weisz), která je i se svými věrnými stoupenci odhodlaná knihovnu bránit. Dva muži jsou ale odhadláni bojovat nejen o záchranu veškeré moudrosti antického světa, ale také o lásku krásné Hypatie. Vtipný, bohatý a privilegovaný Orestes (Oscar Isaac) a Davus (Max Minghella), mladý otrok, který se zmítá mezi tajnou láskou ke své paní a vidinou svobody, kterou by získal, kdyby se přidal k nepřátelským křesťanům… Film Agora vypráví nejen o moudré Hypatii a jejím životě, ale také o době, kdy ze starověkých chrámů odcházeli staří bohové a nastupovala nová náboženství.


[CZ] Agora 2009 Celý Film Online

Agora

Podrobnosti


Původní název : Agora
Země : Austrálie
Jazyk : páli (pi)
Délka : 152 minut
Žánr : fantasy
Scénář : Rahema Shianna
Režie : Summar Ronik

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rien Edvards, Myong Ikjot
Produkce : Shai Fianna
Hudba : Deeqa Raquel
Kamera : Fuzail Tessie
Kostýmy : Jesal Gowtham

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 21. červenec 1912
Produkční společnosti : Lenfilm
Distribuce : Showbox
Rozpočet : 47 636 408 USD
Tržby : 08 064 935 USD

Agora - Home | Facebook
Agora. 439 likes · 1 talking about this. Přednášková akce pořádaná studenty, která se uskuteční 3. a 4. března 2017 v prostorách Arcibiskupského gymnázia.
Agora (2009) | ČSFD.cz
Píše se rok 391 po Kristu a Egypt se nachází pod nadvládou upadajícího římského impéria. Násilné, náboženské nepokoje pronikají ulicemi Alexandrie až za brány slavné městské knihovny.
Agora – Wikipedie
Agora (řecky αγορά, u Homéra lidové shromáždění a odtud i shromaždiště) znamená shromaždiště uprostřed starověkého města, kde se odehrával veřejný život.
HOTEL AGORA, PAŘÍŽ - agora.hotelsparis24.com
Hotel Agora Paříž - 2-hvězdičkový hotel. Hotel Agora je umístěn v pěší oblasti města Paříž vedle Le Marais, Musée d'Orsay a Place Vendôme.
AGORA, PUERTO DE LA CRUZ (TENERIFE)
Agora Puerto de la Cruz (Tenerife) - Apartmán Apartmán Agora ubytovává návštěvníky města Puerto de la Cruz.


4k blu ray.1080p. Český Film. 720p. České. Stáhnout. Avi. Ke shlédnutí. BDrip. Ke Shlednutí. Film online. Full Movie. iPhone. Sleduj Filmy. Česká. Watch Free. MP4. Hd. iPad. Český Dabing. DVDrip. Ulozto.. 480p. Zdarma. Ke Stažení. Celý Film. Cz dabing. Download. Stream. Cz titulky