Tuesday, April 24, 2018

[CZ] Proroctví 2009 Celý Film Online

cz Proroctví 2009 Celý Film Online

★★★★☆

Proroctví má skóre 5,9 z 10, na základě 0450 recenzí



V roce 1959 je jako součást otevíracího ceremoniálu nové základní školy požádána skupina studentů, aby nakreslila obrázky, které budou uloženy do zvláštního pouzdra a uschovány pro budoucí generace. Ale jedna záhadná dívka místo kreslení zaplní svůj papír řádky zdánlivě náhodných čísel. O padesát let později nová generace studentů zkoumá obsah pouzdra a dívčin mystický vzkaz skončí v rukou mladého Caleba Koestlera. Ale je to Calebův otec, profesor John Koestler, který učiní zarážející odhalení, že přiložený vzkaz předpovídá s neuvěřitelnou přesností data, smrtelné daně a souřadnice každé významné katastrofy za posledních 50 let. Jak John dále odhaluje mrazivá tajemství dokumentu, zjišťuje, že předpovídá ještě tři další události, které poukazují na destrukci globálního rozsahu, a zdá se, že to svým způsobem zasáhne i Johna a jeho syna. John se snaží varovat úřady, ale ty jsou k jeho výzvám netečné, a tak se rozhodne sám zabránit ještě větší destrukci.


[CZ] Proroctví 2009 Celý Film Online

Proroctví

Více informací


Původní název : Proroctví
Země : Libérie
Jazyk : okcitánština (oc)
Délka : 154 minut
Žánr : dokumentární
Scénář : Nafisa Muktar
Režie : Kannan Ushna

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Manvi Darcel, Intisaar Orry
Produkce : Mitchall Vern
Hudba : Damarni Kirubel
Kamera : Rasharn Mansukh
Kostýmy : Tyeler Ezel

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 26. říjen 1983
Produkční společnosti : Screen Media
Distribuce : Alibaba Pictures
Rozpočet : 24 852 622 USD
Tržby : 54 900 373 USD

Proroctví / Knowing (2009) | ČSFD.cz
V roce 1959 je jako součást otevíracího ceremoniálu nové základní školy požádána skupina studentů, aby nakreslila obrázky, které budou uloženy do zvláštního pouzdra a uschovány pro budoucí generace.
Celestinské proroctví – Wikipedie
Celestinské proroctví je román amerického spisovatele Jamese Redfielda, z roku 1993, který se stal bestsellerem a podle něhož byl natočen stejnojmenný film.Kniha vypráví o fiktivním starodávném rukopise, proroctví, nalezeném v Peru.
Proroctví svatého Malachiáše a poslední papež - Gnosis9.net
V souvislosti se smrtí Jana Pavla II. a volbou nového papeže se v internetových diskusích poměrně často objevovaly připomínky proroctví svatého Malachiáše (1095-1148).
Sebenaplňující předpověď – Wikipedie
Sebenaplňující předpověď (též sebenaplňující se proroctví, Golemův efekt, Rosenthalův efekt, Pygmalion efekt) je fenomén, kde očekávání budoucích událostí vede k chování, které zapříčiní, že se daná skutečnost opravdu stane.
Baba Vanga - bude III. světová válka v roce 2010?
Baba Vanga - bude III. světová válka v roce 2010? (zdroj Wikipedia) Vangelia Gustherová zvaná Baba Vanga je někdy prezentována jako velký prorok či věštkyně dnešní doby, přirovnávána ke slavnému Nostradamovi


Český Dabing. Celý Film.1080p. Ke Stažení. BDrip.. Stáhnout. iPhone. DVDrip. Ke shlédnutí. MP4. Český Film. Avi. Cz dabing. Zdarma. 4k blu ray. Stream. Full Movie. Hd. Download. 480p. 720p. České. Cz titulky. Film online. Sleduj Filmy. Ulozto. iPad. Watch Free. Ke Shlednutí. Česká