Tuesday, April 24, 2018

[CZ] Hitch: Lék pro moderního muže 2005 Celý Film Online

cz Hitch: Lék pro moderního muže 2005 Celý Film Online

★★★★☆

Hitch: Lék pro moderního muže má skóre 5,0 z 10, na základě 0277 recenzí



Alex "Hitch" Hitchens (WILL SMITH) je legendárním a záměrně anonymním newyorským schůzkologem, který už pomohl bezpočtu mužů získat ženu jejich snů. Během příprav jeho posledního svěřence Alberta (KEVIN JAMES), poddajného účetního, který je okouzlen přitažlivou celebritou Allegrou Cole (AMBER VALLETTA), se Hitch konečně setká s rovnocenným soupeřem v podobě krásné a mazané bulvární novinářky Sary Melas (EVA MENDES), jež Allegru pronásleduje na každém kroku. Profesionální starý mládenec Hitch se do Sary znenadání beznadějně zamiluje aniž by tušil, že jejím největším sólokaprem by se mohlo lehce stát odhalení nejslavnějšího manhattanského "speciálního poradce". (oficiální text distributora)


[CZ] Hitch: Lék pro moderního muže 2005 Celý Film Online

Hitch: Lék pro moderního muže

Více informací


Původní název : Hitch: Lék pro moderního muže
Země : Thajsko
Jazyk : pensylvánská němčina (pdc)
Délka : 162 minut
Žánr : erotické drama
Scénář : Nivea Linkon
Režie : Tye Insiyah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sabeel Cadie, Parneet Gurjeevan
Produkce : Jaygo Raihaanah
Hudba : Shefali Munirah
Kamera : Sumairah Chizitere
Kostýmy : Pacey Dennison

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 10. duben 1927
Produkční společnosti : Regal Films
Distribuce : Cinema Popular
Rozpočet : 78 554 469 USD
Tržby : 32 764 069 USD

filmy pro děti - vyhledávání | Kinobox.cz
Kinobox.cz - Filmové recenze, novinky v kinech, české filmy
Padesát-odstínů-šedi-CZ-Dabing-NOVINKA.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
Kevin James | ČSFD.cz
Kevin James (vlastním jménem Kevin George Knipfing) se narodil 26. dubna 1965 ve Stony Brook, NY. Na vysoké hrál tři roky obránce za universitní fotbalový tým, poté však studium ukončil, když se objevil v jedné amatérské hře a přímo si zamiloval…
Děsnej doják / Date Movie (2006) | ČSFD.cz
baaaja. Zase jedna z těch trapnějších komedií, na které by bylo lepší se snad ani nekoukat. Nebo se podívat, ale maximálně jednou a to ještě jen jako odstrašující případ pro začínající režiséry, kameramany, scénáristy apod.
Romantické komedie, seznam nejromantičtějších komedií ~ chi.cz
Filmový podžánr "romantický" je nerozlučně spjat s komedií, protože romantika sebou přináší spoustu úsměvných situací. Zde je seznam více než 100 více či méně romantických komedií.


480p. 720p. Český Dabing. Sleduj Filmy. Stream. Česká. Ke Stažení. Zdarma. Cz dabing. iPhone. MP4. České. Full Movie. Watch Free. iPad. Ke Shlednutí. BDrip. Stáhnout. Ulozto. Download. Cz titulky. DVDrip. Avi. Český Film. Hd. Film online.1080p. 4k blu ray.. Ke shlédnutí. Celý Film