Wednesday, April 25, 2018

[CZ] Postradatelní 3 2014 Celý Film Online

cz Postradatelní 3 2014 Celý Film Online

★★★★☆

Postradatelní 3 má skóre 5,3 z 10, na základě 2656 recenzí



Tým Expendables bude tentokrát čelit přímo jednomu ze svých zakladatelů a bývalých šéfů. Conrad Stonebanks s tváří Mela Gibsona stál přímo u jejich zrodu, pak se z něj ale stal odpadlík a dokonce jeden z Barneyho úkolů na zabití. Přežil a teď má bezcitný a bezskrupulózní obchodník se zbraněmi jediný cíl. Bývalého parťáka a celý ten tým postradatelných vysloužilců sprovodit ze světa. Plány Expendables jsou ale přesně opačné. Každopádně to tentokráte bude hodně osobní. Barney navíc vážně uvažuje o tom, že své staré spolubojovníky pošle do důchodu. V řadách Expendables se proto objevuje čerstvá mladá krev s novým stylem a se znalostí něčeho tak opovržlivého jako jsou moderní technologie. Novou krev zastupuje Kella Lutz (známý ze série Twilight ), Glen Powell, boxer Victor Ortiz a také žena! Olympijská medailistka v judu a zápasnice smíšených bojových umění Ronda Rousey.


[CZ] Postradatelní 3 2014 Celý Film Online

Postradatelní 3

Více informací


Původní název : Postradatelní 3
Země : Gruzie
Jazyk : xhoština (xh)
Délka : 142 minut
Žánr : romantický horor
Scénář : Haleem Tsvetan
Režie : Gerome Rey

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Haylea Alisse, Rema Priyasha
Produkce : Issy Chaudhary
Hudba : Prabhleen Kelisa
Kamera : Ernestine Elody
Kostýmy : Briar Nesta

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. červenec 1918
Produkční společnosti : GMM Tai
Distribuce : Four Star
Rozpočet : 23 066 863 USD
Tržby : 07 696 723 USD

Expendables: Postradatelní – Wikipedie
Expendables: Postradatelní (anglicky The Expendables) je americký akční film.Byl natáčen v Riu de Janeiro, New Orleansu a v Los Angeles od 28. března do 1. června 2009 s několika dotáčkami později a jeho premiéra byla stanovena na 13. srpna 2010 ve Spojených státech a 19. srpna 2010 v Česku.
Expendables: Postradatelní / The Expendables ... - ČSFD.cz
Název filmu Expendables: Postradatelní označuje muže, kteří mají být obětováni ve prospěch vojenské operace. A právě takovými se, aniž to tuší, stávají členové party zabijáků z povolání.
Expendables: Postradatelní 3 / The Expendables 3 (2014 ...
Tým Expendables bude tentokrát čelit přímo jednomu ze svých zakladatelů a bývalých šéfů. Conrad Stonebanks s tváří Mela Gibsona stál přímo u jejich zrodu, pak se z něj ale stal odpadlík a dokonce jeden z Barneyho úkolů na zabití.
Sylvester Stallone – Wikipedie
Sylvester Stallone (* 6. července 1946 New York City) je americký herec, scenárista a režisér s italskými kořeny, proslavil se především rolemi boxera Rockyho Balboy a vietnamského veterána Johna Ramba.
Fist Punch 2 | Online hra zdarma | Superhry.cz
Fist Punch 2 - vyberte si oblíbenou postavu z animovaného seriálu Normálka a zlikvidujte v každém kole všechny nepřátele.


4k blu ray. Ulozto. Film online. iPad. Full Movie. Sleduj Filmy. Hd. MP4. Cz dabing. Avi. Download. Český Dabing. Stream. Watch Free. Celý Film. Ke Stažení. iPhone. DVDrip. Zdarma.1080p. Ke Shlednutí.. České. Ke shlédnutí. Český Film. 720p. Česká. BDrip. 480p. Cz titulky. Stáhnout