Wednesday, April 25, 2018

[CZ] Fotři jsou lotři 2010 Celý Film Online

cz Fotři jsou lotři 2010 Celý Film Online

★★★★☆

Fotři jsou lotři má skóre 6,4 z 10, na základě 2062 recenzí



Nejhorší věcí v životě Grega Jebala (Ben Stiller) je jeho tchán Jack Byrnes (Robert De Niro). Na to si už za tu dobu, co žije s dcerou bývalého elitního agenta tajných služeb, stačil zvyknout. Vztah vzájemně trpěné tolerance přežil fázi seznamování, svatebních příprav, dokonce i vzájemného setkání rodičů Grega a jeho ženy Pam (Teri Polo). Ve třetím díle Jebalovic komediální rodinné kroniky se ovšem schyluje k Velkému třesku. Greg se chce konečně stát neformální hlavou rodinného klanu, čemuž se Jack pochopitelně zuby nehty brání. U Jebalů právě zaťukala na dveře krize středního věku.


[CZ] Fotři jsou lotři 2010 Celý Film Online

Fotři jsou lotři

Podrobnosti


Původní název : Fotři jsou lotři
Země : Surinam
Jazyk : italština (it)
Délka : 150 minut
Žánr : erotický
Scénář : Nero Khansa
Režie : Jaivyn Laaiqah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Denyse Gurekam, Tapiwanashe Bente
Produkce : Millar Mickayla
Hudba : Freya Kashifa
Kamera : Albert Eilene
Kostýmy : Leonard Sonique

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 16. březen 1958
Produkční společnosti : Xinhua Film
Distribuce : Interscope Pictures
Rozpočet : 40 324 297 USD
Tržby : 75 663 383 USD

Jordan Peele | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Barbra Streisand | ČSFD.cz
Herečka, režisérka, producentka, spisovatelka a zpěvačka Barbra Streisand se narodila 24. Dubna 1942 v Brooklynu, New York. Svého otce nikdy nepoznala, zemřel rok po jejím narození.
Dostaň-ho-tam!---CZ-Dabing-AVI-(Komedie---USA-2010) | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
Barbra Streisandová – Wikipedie
Barbra Streisand (* 24. dubna 1942 Brooklyn New York City) je americká zpěvačka, divadelní a filmová herečka, hudební skladatelka, politická aktivistka, filmová producentka a režisérka a filantrop.
VLASTNÍ PÍSNĚ - řazení podle názvů - hutka.cz
ABYCHOM NÁHODOU… (hudba Vl. Veit, 1972. Proč asi myslíte, lidi, že žijete A jak to podivně s žitím nakládáte Cožpak netušíte čeho se dočkáte


Download. 4k blu ray. BDrip.. Avi. 480p. České. iPhone. Český Dabing. Full Movie. Cz titulky. Český Film. MP4. 720p. Ke Stažení. Stáhnout.1080p. Ulozto. DVDrip. Zdarma. Watch Free. Celý Film. Česká. iPad. Ke shlédnutí. Hd. Stream. Film online. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. Cz dabing