Tuesday, March 13, 2018

[CZ] Vetřelec vs. Predátor 2004 Celý Film Online

cz Vetřelec vs. Predátor 2004 Celý Film Online

★★★★☆

Vetřelec vs. Predátor má skóre 5,7 z 10, na základě 9608 recenzí



Expedice skupiny archeologů na počátku 21. století, vedená průmyslovým miliardářem Charlesem Weylandem, do Antarktidy. Ten totiž věří, že za pomoci satelitů s termálním snímáním objeví zbytky starověkých chrámů, které by měli být starší než Egyptské či Aztécké pyradimy a měli by být schovány pod ledem. Jakmile tým najde zbytky lidských těl s dírami v hrudních koších a mrtvé facehuggery, znamená to pravděpodobně, že neobydlenost chrámu bude velmi nepravděpodobná. Co je však horší, do chrámu příchází pět mladých predátorů za účelem vykonání rituálu dospělosti, který vyžaduje souboj na život a na smrt proti Vetřelcům. Brzy přijde boj, rozhodující o tom, která z ras má právo na život a která ne.


[CZ] Vetřelec vs. Predátor 2004 Celý Film Online

Vetřelec vs. Predátor

Více informací


Původní název : Vetřelec vs. Predátor
Země : Bělorusko
Jazyk : toki pona
Délka : 156 minut
Žánr : romantický
Scénář : Zayne Divyam
Režie : Bansari Sisley

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Gulraiz Shamim, Colm Abdulilah
Produkce : Chaaya Rufaidah
Hudba : Aled Razina
Kamera : Brogun Ambra
Kostýmy : Sheree Ezan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 19. lednu 1997
Produkční společnosti : Russian World
Distribuce : Hallmark Productions
Rozpočet : 27 552 958 USD
Tržby : 43 992 237 USD

Alien vs Predator | Vetřelec a Predátor - sběratelské ...
Sběratelské figurky, repliky a doplňky na motivy filmových sérií Vetřelec, Predátor a Alien vs Predator.
Vetřelec / Alien (1979) | ČSFD.cz
Když Ridley Scott natočil v roce 1979 snímek Vetřelec, diváci v kinech téměř omdlévali hrůzou. Nic podobného totiž do té doby neměli šanci vidět.
The Predator (2018) | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
DVD Filmy, BLU-RAY Filmy
Nina a Ferdinand jsou největší kamarádi pod španělským sluncem. To by nebylo až tak zvláštní, kdyby Nina nebyla malá holčička a Ferdinand velký býk.
NejlepsiFilmy – to nejlepší z filmového žánru každý den
MOJE Oblíbené a TOP filmy. Kmotr, Příběh z Bronxu, Hra (1997), Predátor, Sám doma 2: Ztracen v New Yorku, Mafiáni, Skála, Casino, Sám doma, Bohové musejí být šílení, Počátek, Goldfinger, Zjizvená tvář, Ostrov, Transformers, Armageddon, Rocky, Výměna, Gran Torino, Vykoupení z věznice Shawshank, Jurský park, II, Troja ...


Český Dabing. Avi. 4k blu ray. Hd. Stáhnout. Film online. DVDrip. Český Film. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. Zdarma. Ke shlédnutí. Watch Free. iPad. 480p. Full Movie. Cz dabing. Stream. Ulozto. Česká. MP4. iPhone. Ke Stažení. Cz titulky. Download. Celý Film. České.1080p. BDrip. 720p.