Tuesday, March 13, 2018

[CZ] Do naha 1997 Celý Film Online

cz Do naha 1997 Celý Film Online

★★★★☆

Do naha má skóre 8,2 z 10, na základě 0058 recenzí



Hořká komedie DO NAHA!, odehrávající se v severoanglickém průmyslovém městě Sheffieldu, pojednává o tak neveselých věcech, jako jsou nezaměstnanost či ohrožení tradiční mužské role. Šest mužů, vedených navenek suverénním Gazem a potýkajících se s finančními, rodinnými a psychickými problémy, se pokusí získat peníze. Zorganizuje pánskou striptýzovou šou, jejíž atrakcí jsou oni sami. Obnažit se na veřejnosti a zároveň si přitom zachovat důstojnost ovšem není pro nikoho z nich vůbec jednoduché. Příběh je vyprávěn s jiskřivým, suchým, místy černým humorem a také s lehkou dávkou sentimentu. Navíc vyrůstá na pozadí přesvědčeně ztvárněné sociální reality: problémy hrdinů nejsou v první řadě existenční, nýbrž spíše existenciální. V toporném striptýzovém tanci jde více než o odhalování jejich těla o odhalování jejich nitra. Nahota, kolem níž se celý děj zdánlivě točí, tak zcela ztrácí svůj erotický náboj...


[CZ] Do naha 1997 Celý Film Online

Do naha

Podrobnosti


Původní název : Do naha
Země : Alžírsko
Jazyk : toskánština
Délka : 141 minut
Žánr : historický
Scénář : Sahl Nasser
Režie : Oussama Abeni

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Danyelle Thabani, Nadirah Dex
Produkce : Ved Cecil
Hudba : Shyrah Yechezkel
Kamera : Kaillum Gerardas
Kostýmy : Abdinur Lochie

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. leden 1901
Produkční společnosti : Solax Studios
Distribuce : Capitol Films
Rozpočet : 25 518 005 USD
Tržby : 14 029 937 USD

naha.cz - Nahá.cz
CO BYCH RÁD FOTIL V NEJBLIŽŠÍ DOBĚ? 14.prosince, 2012. Přes Vánoce nebudu v Praze, mám domluvené focení na druhý týden v lednu. Pokud byste se rozhodly přece jen se ozvat, zkuste to do toho termínu, budu mít pronajatý fotoatelier v Prosecké.
Donaha! | Městské divadlo Brno
BRNĚNSKÉ DONAHA! VSTOUPILO DO DRUHÉ STOVKY Peter Stoličný 25. listopad 2017 zdroj www.musical-opereta.cz
nahá manželka na veřejnosti | Amateri.com
4samka2: 18.3.2012 08:42: Odpovědět: na veřejnosti, vzrušuje mě ukazovat svojí ženu nahou na veřejnosti, zatím to děláme tak, že se svlékne do naha v autě a jezdíme tak po dálnici,zkoušíte něco podobného?
ODHALENO.cz - slušnej bulvár
Bety.cz. Hubněte s námi do plavek; Horoskop na duben 2018: Vztahy, zdraví a finance pro všechna znamení; Horoskop na týden od 23. do 29. dubna 2018 od naší astroložky Anny!
Nahá celebrita: Ivana Andrlová | ODHALENO.cz - slušnej bulvár
Na serveru ODHALENO.cz najdete ty nejpikantnější a nejčerstvější novinky ze showbyznysu.


Česká. MP4. Zdarma. Avi. Stream. iPad. Hd. České. Ulozto. Film online. Celý Film.. DVDrip. Ke Shlednutí. Download. Ke shlédnutí. 4k blu ray. Český Dabing. Full Movie. Stáhnout. Watch Free. 480p.1080p. Český Film. BDrip. Sleduj Filmy. iPhone. Cz dabing. Cz titulky. Ke Stažení. 720p