Tuesday, March 20, 2018

[CZ] Olověná vesta 1987 Celý Film Online

cz Olověná vesta 1987 Celý Film Online

★★★★☆

Olověná vesta má skóre 5,6 z 10, na základě 4614 recenzí



Snímek Stanleyho Kubricka Olověná vesta (1987) patří k vlně filmů, které se v druhé polovině osmdesátých let vyjadřovaly k tématu vietnamské války (např. Četa a Narozen 4. července Olivera Stonea). Mistrovský snímek se odehrává ve dvou stejně dlouhých kapitolách, jejichž hlavním hrdinou je inteligentní voják s přezdívkou Vtipálek. První část se odehrává ve výctikovém středisku námořní pěchoty v Jižní Karolíně, kde sadistický instruktor Hartman psychicky i fyzicky týrá svěřené nováčky. Ne každý je schopen takový dril přežít a zachovat si zdravé myšlení. Druhá část se již odehrává na vietnamské frontě, kde se i Vtipálek musí uchýlit k tomu nejhoršímu činu.


[CZ] Olověná vesta 1987 Celý Film Online

Olověná vesta

Podrobnosti


Původní název : Olověná vesta
Země : Bahrajn
Jazyk : lakotština (lkt)
Délka : 145 minut
Žánr : thriller
Scénář : Roseline Shaanti
Režie : Mahni Misbaah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Bevin Rudwan, Carlisa Evangelos
Produkce : Aditri Awstin
Hudba : Kazia Apryl
Kamera : Rasheed Amila
Kostýmy : Lubomir Saimah

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 15. květnu 1976
Produkční společnosti : Castel Film
Distribuce : Goldwyn Pictures
Rozpočet : 02 121 966 USD
Tržby : 68 158 670 USD

Olověná vesta / Full Metal Jacket (1987) | ČSFD.cz
Olověná vesta mi víc než film o válce ve Vietnamu připomínala JEN "depresivní dokument" o zmíněném konfliktu. Úvodní pohled na výcvik s tragickými následky je sice trochu lepší než zbytek, ale nijak extra mě nenadchl.
Olověná vesta – Wikipedie
Olověná vesta (v anglickém originále Full Metal Jacket) je americký válečný film režiséra Stanleyho Kubricka z roku 1987. Scénář je společným dílem Kubricka, Micheaela Herra a Gustava Hasforda, autora knihy The Short-Timers z roku 1979, která se stala námětem filmu.
Olověná vesta - SledujFilmy.Online
Snímek Stanleyho Kubricka Olověná vesta (1987) patří k vlně filmů, které se v druhé polovině osmdesátých let vyjadřovaly k tématu vietnamské války (např. Četa a Narozen 4. července Olivera Stonea). Mistrovský snímek se odehrává ve dvou stejně dlouhých kapitolách, jejichž hlavním hrdinou je inteligentní voják s přezdívkou Vtipálek.
Olověná vesta - film online | FILMTORO
Je film Olověná vesta dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání
Olověná vesta, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Popis: Snímek Stanleyho Kubricka Olověná vesta (1987) patří k vlně filmů, které se v druhé polovině osmdesátých let vyjadřovaly k tématu vietnamské války (např.


1080p. Watch Free. Zdarma. Ke shlédnutí. 720p. 480p. Česká. iPhone. Stáhnout. BDrip. Download. iPad. Ulozto. MP4. 4k blu ray. Český Film. Celý Film. Cz titulky. Stream. České. Sleduj Filmy. Full Movie. Ke Stažení.. Film online. Avi. Cz dabing. DVDrip. Český Dabing. Ke Shlednutí. Hd