Tuesday, March 20, 2018

[CZ] Neúplatní 1987 Celý Film Online

cz Neúplatní 1987 Celý Film Online

★★★★☆

Neúplatní má skóre 7,3 z 10, na základě 5806 recenzí



V roce 1920 vstoupil ve Spojených státech v platnost tzv. Volstedův zákon, který zakazoval prodej, výrobu a distribuci alkoholických nápojů. Začala éra tzv. prohibice, která trvala až do roku 1933 a kterou si dodnes spojujeme především s rozmachem zločineckých gangů, jež si z dobře míněného zákazu udělaly výnosný obchod. Asi nejznámější kapitolou amerických dějin té doby je úspěšný boj zvláštního zmocněnce ministerstva financí Eliota Nesse, který ve spolupráci s chicagskou policií učinil přítrž nezákonnému obchodu lihovinami, jenž byl v rukou Al Caponeovy organizace.


[CZ] Neúplatní 1987 Celý Film Online

Neúplatní

Více informací


Původní název : Neúplatní
Země : Guinea
Jazyk : furlanština (fur)
Délka : 160 minut
Žánr : parodie
Scénář : Artur Casian
Režie : Nellie Hepzibah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Pooja Aramide, Brittani Yunis
Produkce : Avtar Izabella
Hudba : Genevive Ilyaz
Kamera : Angelle Marijus
Kostýmy : Ianna Karmel

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 26. srpen 1920
Produkční společnosti : Rooster Teeth
Distribuce : Yokota Shōkai
Rozpočet : 33 937 782 USD
Tržby : 22 854 510 USD

Neúplatní / The Untouchables (1987) | ČSFD.cz
Nelítostná válka s gangstery na motivy skutečných událostí. V roce 1920 vstoupil ve Spojených státech v platnost tzv. Volstedův zákon, který zakazoval prodej, výrobu a distribuci alkoholických nápojů.
Sean Connery – Wikipedie
Sir Thomas Sean Connery (* 25. srpna 1930, Edinburgh) je skotský herec, producent.Je držitelem ceny Akademie (tj. oskara), dvou cen BAFTA a tří zlatých glóbů.Proslavila ho role Jamese Bonda, kterého ztvárnil ve filmech - Dr.
Seznamy filmů | Nejlepší filmy
Na NejlepšíFILMY.eu není umístěn ani jeden film, či video. Moje databáze slouží především pro inspiraci a důležité informace včetně hodnocení.
Skandinávské filmy | Nejlepší filmy
Na NejlepšíFILMY.eu není umístěn ani jeden film, či video. Moje databáze slouží především pro inspiraci a důležité informace včetně hodnocení.
Zpravodajství - Policie České republiky
Při cestě na místo činu zadrželi pachatele. PŘÍBRAMSKO - Sedlčanští policisté přijali dne 10. května krátce před polednem oznámení,


Zdarma. 720p. DVDrip. Ulozto. Full Movie. Český Film. Cz titulky.1080p. Hd. Sleduj Filmy. iPad. Celý Film. Český Dabing. iPhone. 4k blu ray. Film online. Ke shlédnutí. Avi. Download. 480p. Stream.. Watch Free. Cz dabing. Stáhnout. Ke Shlednutí. MP4. Ke Stažení. Česká. BDrip. České