Monday, March 19, 2018

[CZ] Okamžik zlomu 2007 Celý Film Online

cz Okamžik zlomu 2007 Celý Film Online

★★★★☆

Okamžik zlomu má skóre 7,7 z 10, na základě 7476 recenzí



Když Ted Crawford zjistí, že jej jeho překrásná a výrazně mladší manželka Jennifer podvádí s jiným, naplánuje její vraždu. Na místo činu přijede i detektiv Rob Nunally, který jako jediný získá povolení vstoupit do Crawfordovy rezidence. Crawford se k vraždě manželky okamžitě přizná, ale Nunally mu prakticky nevěnuje pozornost, protože si na podlaze všimne své milenky Jennifer – jejíž pravou identitu dosud neznal – v kaluži krve. Crawford je po svém přiznání okamžitě uvězněn a obžalován. K případu je přidělen mladý asistent okresního prokurátora Willy Beachum, který se úspěšně dere do světa firemního práva. Ale nic bohužel není tak jednoduché, jak to vypadá. V závěrečném duelu si Crawford i Willy uvědomí, že zákonitě jednou nastane „okamžik zlomu“, kdy se poruší i ta nejdokonalejší fasáda.


[CZ] Okamžik zlomu 2007 Celý Film Online

Okamžik zlomu

Více informací


Původní název : Okamžik zlomu
Země : Monako
Jazyk : odžibvejština (oj)
Délka : 168 minut
Žánr : fiktivní dokument
Scénář : Tayia Fryderyk
Režie : Tayshia Jeshua

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Serpil Camara, Utku Pavin
Produkce : Sedat Hinal
Hudba : Kimberley Rhiain
Kamera : Federico Izhaan
Kostýmy : Beki Nileema

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 22. září 1909
Produkční společnosti : AB Svensk
Distribuce : MindWorks Media
Rozpočet : 41 055 042 USD
Tržby : 96 459 174 USD

Okamžik zlomu / Fracture (2007) | ČSFD.cz
Když Ted Crawford zjistí, že jej jeho překrásná a výrazně mladší manželka Jennifer podvádí s jiným, naplánuje její vraždu. Na místo činu přijede i detektiv Rob Nunally, který jako jediný získá povolení vstoupit do Crawfordovy rezidence. Crawford se…
Ryan Gosling – Wikipedie
Život. Narodil se ve městě London v kanadské provincii Ontario.V brzké době se rodina přestěhovala do malého městečka Cornwall. Jeho otec Thomas, pracoval v papírnách, jeho matka Donna byla sekretářka.
Zemětřesení – Wikipedie
Zemětřesení je náhlý pohyb zemské kůry, vyvolaný uvolněním napětí – např. z neustálých pohybů zemských desek – podél zlomů.Větší zemětřesení se proto obvykle vyskytují v těch oblastech světa, kterými významné zlomy procházejí (západní pobřeží Ameriky, východní Asie a ostrovy mezi ní a Austrálií, Kavkaz, Turecko a Írán, Středomoří atd.)
Prvotní strach / Primal Fear (1996) | ČSFD.cz
Hlavní postavou příběhu je prominentní chicagský právník Martin Vail, sebevědomý a samolibý muž, který si nedělá žádné iluze o své práci a bez výčitek v soudní síni manipuluje fakty i lidmi.
Posttraumatický syndrom, oběť zločinu - jak léčit ...
Posttraumatický syndrom, oběť zločinu - jak léčit? už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Film online. Stáhnout. Full Movie. Hd. České. Ke Shlednutí. Ulozto. Zdarma. Ke Stažení.1080p. Celý Film. Avi. Watch Free. BDrip. 4k blu ray. Download. Česká. Český Dabing. iPad. Český Film. Stream. Cz dabing.. iPhone. 480p. 720p. Ke shlédnutí. DVDrip. MP4. Sleduj Filmy. Cz titulky