Monday, March 19, 2018

[CZ] Ex Machina 2015 Celý Film Online

cz Ex Machina 2015 Celý Film Online

★★★★☆

Ex Machina má skóre 6,1 z 10, na základě 2472 recenzí



Caleb ve firemní soutěži vyhrál hlavní cenu, týdenní pobyt na horské chatě svého zaměstnavatele, geniálního vědce Nathana. V okamžiku kdy uprostřed pustiny vyskočí z vrtulníku, který ho na místo dopravil, dojde mu, že na tenhle týden jen tak nezapomene. Jenže ani nejbujnější fantazie by ho nedokázala připravit na to, co ho čeká v supermoderní stavbě připomínající protiatomový bunkr. Prvotní ostych zažene Nathanův přátelský přístup. Pak se však seznámí s Avou. U přátelské dívky s krásnou tváří jen dráty vedoucí jejím průsvitným tělem prozrazují, že je ve skutečnosti unikátním technologickým experimentem. Jeho součástí se právě stal i Caleb. Jeho úkolem je prostá interakce s Avou, kterou Nathan pečlivě pozoruje a zaznamenává a testuje tak možnosti umělé inteligence. Calebovi se však role pokusného morčete začne čím dál víc zajídat, zvlášť když s Avinou pomocí zjistí, že Nathan mu o svém výzkumu neřekl zdaleka všechno.


[CZ] Ex Machina 2015 Celý Film Online

Ex Machina

Podrobnosti


Původní název : Ex Machina
Země : Togo
Jazyk : lachoudisch
Délka : 158 minut
Žánr : kanibalský film
Scénář : Numayr Eddy
Režie : Nico Jevin

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Serenity Batsheva, Soumaya Jettie
Produkce : Tyee Bharath
Hudba : Tyona Romessa
Kamera : Lyam Homaira
Kostýmy : Parmveer Jelena

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. leden 1970
Produkční společnosti : AB Svensk
Distribuce : Intermedia
Rozpočet : 88 981 554 USD
Tržby : 08 077 344 USD

Ex Machina (2014) | ČSFD.cz
Caleb (Domhnall Gleeson) měl neuvěřitelnou kliku. Ve firemní soutěži vyhrál hlavní cenu, týdenní pobyt na horské chatě svého zaměstnavatele, geniálního vědce Nathana (Oscar Isaac).
Deus ex machina – Wikipedie
Deus ex machina [déus ex machíná] je literární termín, jeho doslovný překlad je bůh ze stroje.. Antika. Deus ex machina pochází z antického divadla.Je to způsob, kterým antičtí dramatici řešili zdánlivě neřešitelnou situaci, do které se dostal hlavní hrdina.
Kategorie:Latinská slova a fráze – Wikipedie
Obrázky, zvuky či videa k tématu Latinská slova a fráze ve Wikimedia Commons; Podkategorie. Zobrazují se 2 podkategorie z celkového počtu 2 podkategorií v této kategorii.
DETEKTOR CENTRÁLA - detektory kovu
Detektor kovu. Detektor. Tesoro a Golden Mask. Detektory Minelab pro precizní hledání. Nokta, Garrett, Fisher a další. Deus Ex Machina s.r.o.
Horory na DVD a Blu-Ray
Pro stálá sběratelská čísla jsme spustili předobjednávky na 18.SteelBookovou limitovanou číslovanou edici EX_MACHINA.. Start předobjednávek pro SSČ: 28-07-2015 ve 20:00 SEČ.


Sleduj Filmy. Cz dabing. Watch Free. Česká. iPad. Zdarma. České. Český Film. Film online. iPhone.. Ke Stažení. Český Dabing. 4k blu ray. Cz titulky. Download. DVDrip. Full Movie. MP4. Stream. Ulozto. Stáhnout. Ke Shlednutí. Avi. Celý Film. 720p. 480p. Ke shlédnutí.1080p. BDrip. Hd