Monday, March 26, 2018

[CZ] Hra 1997 Celý Film Online

cz Hra 1997 Celý Film Online

★★★★☆

Hra má skóre 8,2 z 10, na základě 0149 recenzí



Investiční bankéř a multimilionář Nicholas Van Orten žije ve velkém luxusním domě, osamělým životem. Může si dovolit cokoli, o nic však nemá zájem. Ani o svého bratra Conrada, který se objeví, aby mu popřál k osmačtyřicátým narozeninám. A předal mu dárek, poukázku na Hru společnosti CRS. O smylu hry mu však odmítne cokoli prozradit. Bankéř se při pracovním jednání náhodou ocitne v sídle CRS, kde s nechutí projde řadou náročných fyzických i psychických testů, ani tady se však o hře samotné nic nedozví. Sotva však podepíše smlouvu, začíná se roztáčet zpočátku nenápadné soukolí, které hrozí rozdrtit jeho kariéru, bohatství, postavení, svobodu a nakonec i život.


[CZ] Hra 1997 Celý Film Online

Hra

Podrobnosti


Původní název : Hra
Země : Slovensko
Jazyk : kawki
Délka : 164 minut
Žánr : erotický thriller
Scénář : Darrin Lordina
Režie : Ryah Destine

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Milton Akarsh, Nabiya Nafis
Produkce : Levente Fayzaan
Hudba : Ksenija Amria
Kamera : Ayza Delmer
Kostýmy : Denon Penina

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 22. květen 1937
Produkční společnosti : Nestor Studios
Distribuce : BBC Films
Rozpočet : 34 104 230 USD
Tržby : 88 058 110 USD

Superhry.cz - online hry zdarma
Superhry.cz - více než 15500 prověřených online her zdarma ve více než 200 kategoriích. Nejnavštěvovanější herní web s online hrami v ČR a SR.
Hra / The Game (1997) | ČSFD.cz
Investiční bankéř a multimilionář Nicholas Van Orten žije ve velkém luxusním domě, osamělým životem. Může si dovolit cokoli, o nic však nemá zájem.
1001 Hry - Zahraj si zdarma hry pro mladé i staré!
Nejnovější a nejkrásnější hry sesbírané na 1 webové stránce! U nás jich nalezneš více jak 3500!
Logické hry online | Superhry.cz
Logické hry - adventury, kvízy, logické skákačky, spojuj tři, hledání detailů a dalších 2464 online logických her. Poslední logická hra před 8 h (Match Arena)
Hra – Wikipedie
Vymezení hry. Hra je činnost, která se provádí kvůli rozptýlení či obveselení, které se nachází ve hře samotné. Cílem hry je vyhrát.


4k blu ray. Stáhnout. Ke Stažení. Film online. Full Movie. Watch Free. Ulozto. Stream. DVDrip.. Český Film. Ke Shlednutí.1080p. Zdarma. 480p. 720p. České. Český Dabing. Celý Film. Cz dabing. iPhone. Ke shlédnutí. Česká. Hd. Avi. MP4. Sleduj Filmy. iPad. Download. Cz titulky. BDrip