Monday, March 26, 2018

[CZ] Drak přichází 1973 Celý Film Online

cz Drak přichází 1973 Celý Film Online

★★★★☆

Drak přichází má skóre 5,7 z 10, na základě 3815 recenzí



Bývalý šaolinský mnich Han neomezeně vládne ve své ostrovní pevnosti. Každé tři roky pořádá slavný turnaj v bojových uměních. Nikdo však netuší, že Han je zločinec, který pašuje drogy. Bohužel pro něj se turnaje zúčastní postava Bruce Leeho, která zároveň přijíždí pomstít smrt své sestry. Zápletka však v tomto filmu není nejdůležitější. Mnohem podstatnější je herec Bruce Lee a jeho práce s tělem a zvukem vlastního hlasu. Už ve svém druhém souboji předvede neuvěřitelný kop přímo do centra jistoty většiny mužů. Vrcholem je však pochopitelně souboj s hlavním padouchem v zrcadlové místnosti. Filmový koktejl namíchaný z hongkongských bojových filmů, bondovek a s citací Wellese na závěr. Bruce Lee měsíc po dokončení tohoto filmu za nevyjasněných okolností zemřel.


[CZ] Drak přichází 1973 Celý Film Online

Drak přichází

Více informací


Původní název : Drak přichází
Země : Burkina Faso
Jazyk : tatarština (tt)
Délka : 161 minut
Žánr : komedie
Scénář : Shanna Armanie
Režie : Karun Rivaan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Penelope Munib, Sharda Patric
Produkce : Rwan Viviane
Hudba : Majed Yusuf
Kamera : Loryn Eliyana
Kostýmy : Mottel Ethyl

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 27. říjen 1977
Produkční společnosti : Shepperton Studios
Distribuce : Beijing Enlight
Rozpočet : 75 161 217 USD
Tržby : 22 615 381 USD

Drak přichází / Enter the Dragon (1973) | ČSFD.cz
Bývalý šaolinský mnich Han neomezeně vládne ve své ostrovní pevnosti. Každé tři roky pořádá slavný turnaj v bojových uměních. Nikdo však netuší, že Han je zločinec, který pašuje drogy.
Divadlo DRAK — Historie Divadla DRAK
Divadlo Drak bylo založeno v roce 1958 v Hradci Králové ve východních Čechách. Jeho první období je spjato s autorem a režisérem Jiřím Středou a výtvarníkem Františkem Vítkem.
Čínský horoskop - Drak - vestirna-online.eu
Drak. 3. únor 1916 až 22. leden 1917 – Ohnivý drak 23. leden 1928 až 9. únor 1929 – Zemní drak 8. únor 1940 až 26. leden 1941 – Kovový drak
Drak přichází-CZ Dabing-Akční / Krimi, Hong Kong / USA ...
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
Divadlo DRAK — Mezinárodní festival Divadlo evropských ...
Charakteristika festivalové části v Divadle Drak. Divadlo Drak a Mezinárodní institut figurálního divadla o.p.s., je svou tvorbou pro děti a mládež respektovanou institucí na domácí i mezinárodní scéně.


Zdarma. iPhone. Film online. 4k blu ray. Avi.1080p. Cz titulky. Ke Stažení. Ulozto. iPad. 480p. 720p. Hd. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. Stream. Ke Shlednutí. Full Movie. České. Download. Český Dabing. Cz dabing. MP4. Watch Free. BDrip. Český Film. Celý Film.. DVDrip. Stáhnout. Česká