Sunday, March 25, 2018

[CZ] Hněv Titánů 2012 Celý Film Online

cz Hněv Titánů 2012 Celý Film Online

★★★★☆

Hněv Titánů má skóre 7,3 z 10, na základě 0780 recenzí



Deset let po tom, co hrdinně porazil obrovského Krakena, se Perseus, polobůh a Diův syn, snaží vést klidný život jako vesnický rybář a otec desetiletého syna Helia. Mezitím zuří boj o moc mezi bohy a titány. Bohové jsou nebezpečně oslabeni nedostatkem oddanosti lidí. Ztrácejí kontrolu nad uvězněnými titány a jejich hrůzu nahánějícím vůdcem Kronem, otcem dlouho vládnoucích bratrů Dia, Hada a Poseidona. Tento triumvirát přemohl svého mocného otce už dávno a nechal ho hnít v ponuré, bezedné propasti Tartaru – vězení, které leží hluboko v podsvětí. Perseus nemůže ignorovat volání spravedlnosti, když se Hades a Diův božský syn Ares dohodnou s Kronem na zajetí Dia. Síla a moc titánů je stále větší, zato Diovi jeho božská síla dochází a na zemi se rozpoutá peklo. S pomocí královny Andromedy , Poseidonova polobožského syna Argenora a padlého boha Hefaista se Perseus vydává na zrádnou a nebezpečnou výpravu do podsvětí, aby osvobodil Dia, přemohl titány a zachránil tak celé lidstvo.


[CZ] Hněv Titánů 2012 Celý Film Online

Hněv Titánů

Více informací


Původní název : Hněv Titánů
Země : Peru
Jazyk : zabana
Délka : 154 minut
Žánr : kanibalský film
Scénář : Lano Evah
Režie : Angeles Makyla

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kaine Zeb, Zubeyde Kerina
Produkce : Cheng Suheyla
Hudba : Deian Ramesh
Kamera : Kerby Gintare
Kostýmy : Nephele Kingsley

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. lednu 1903
Produkční společnosti : Worldview Entertainment
Distribuce : Christie Film
Rozpočet : 73 832 989 USD
Tržby : 71 924 252 USD

Hněv Titánů / Wrath of the Titans (2012) | ČSFD.cz
Deset let po tom, co hrdinně porazil obrovského Krakena, se Perseus, polobůh a Diův syn, snaží vést klidný život jako vesnický rybář a otec desetiletého syna Helia.
Souboj Titánů / Clash of the Titans (2010) | ČSFD.cz
Ve filmu Souboj titánů staví boj o moc muže proti králům a krále proti bohům. Boj mezi bohy samotnými může zničit celý svět. Perseus (Sam Worthington) – syn boha vychovávaný člověkem – neuspěje v záchraně své rodiny před Hadem (Ralph Fiennes),…
Ralph Fiennes – Wikipedie
Ralph Nathaniel Twisleton Wykeham-Fiennes (* 22. prosince 1962) je anglický herec, který hrál např. ve filmech Anglický pacient, V Bruggách, Souboj Titánů, Smrt čeká všude, Předčítač a Vévodkyně.
Percy Jackson a Olympané – Wikipedie
Percy Jackson a Olympané je literární dílo Ricka Riordana o mladém chlapci Percym, kterému se dějí divné věci a který později zjistí, že je polobůh.První díl série, Zloděj blesku, se stal Doporučenou knihou New York Times pro rok 2005.
Wrath of the Titans - online hra | Zahraj.cz
Zahrajte si skvělou 3D hru na motiv filmu Hněv titánů. Nebo si můžete zkusit zahrát další online hry.


Stream. Ke shlédnutí. 480p. Český Dabing. iPhone. Cz dabing. Ulozto. Cz titulky. Download. Zdarma. 720p. DVDrip. Full Movie. Hd. Stáhnout. Ke Shlednutí. BDrip. Celý Film. Česká. MP4. Ke Stažení. 4k blu ray. České. Avi.1080p. Český Film. Watch Free. Film online. Sleduj Filmy.. iPad