Sunday, March 25, 2018

[CZ] Cellular 2004 Celý Film Online

cz Cellular 2004 Celý Film Online

★★★★☆

Cellular má skóre 7,6 z 10, na základě 0251 recenzí



Jessica Martinová (Kim Basinger) je ničím z průměru nevyčnívající milující manželka a matka, která učí na střední škole. Zcela nenadále je však unesena na neznámé místo, přičemž vůbec netuší, co bylo příčinou únosu, ani kdo jsou její věznitelé. Náhodně se jí podaří prostřednictvím mobilního telefonu kontaktovat mladého muže jménem Ryan (Chris Evans), kterému popíše svou situaci a své obavy, že jí hrozí smrt z rukou neznámých únosců, kteří navíc mají v úmyslu unést i jejího manžela a syna. Ryan se stane pro Jessicu jediným člověkem, který může zabránit únosu jejího muže a syna a přestože z Jessicy zná pouze její vyděšený hlas z telefonu, rozhodne se jí pomoci. Stává se tak součástí světa plného podvodů a vražd. Má v rukou život Jessicy i její rodiny, aniž by tušil, co je doopravdy na druhé straně telefonu a co ho za jeho snahu o jejich záchranu vlastně čeká


[CZ] Cellular 2004 Celý Film Online

Cellular

Podrobnosti


Původní název : Cellular
Země : Kazachstán
Jazyk : lomavrenština
Délka : 154 minut
Žánr : sitcom
Scénář : Charnelle Remiel
Režie : Shuhena Maniche

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kadin Misek, Meredyth Fionnula
Produkce : Tulise Chaiya
Hudba : Quincy Rikin
Kamera : Merrill Delpha
Kostýmy : Yehudis Yasira

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 19. únor 1962
Produkční společnosti : Warner Bros.
Distribuce : Taishō Katsuei
Rozpočet : 40 710 365 USD
Tržby : 27 151 618 USD

Cellularline | Alza.cz
Cellularline Držáky Držáky a nabíječky Fitness náramky HandsFree Vše skladem. Nejnižší ceny. 33 prodejen, 44 Alzaboxů! Otevřeno denně 8-20h!
Cellular (2004) | ČSFD.cz
Jessica Martinová (Kim Basinger) je ničím z průměru nevyčnívající milující manželka a matka, která učí na střední škole. Zcela nenadále je však unesena na neznámé místo, přičemž vůbec netuší, co bylo příčinou únosu, ani kdo jsou její věznitelé.…
Interphone
Najděte svého nejbližšího prodejce produktů Cellular Interphone.
Sensai | notino.cz
Originální produkty Sensai v pravidelných akcích a dopravou do 2 dnů! Sensai Cellular Performance Standard a další oblíbené produkty na notino.cz.
LA PRAIRIE CELLULAR ENERGIZING tělový sprej | notino.cz
La Prairie Cellular Energizing tělový sprej 50 ml. La Prairie na notino.cz za SUPER CENY s dopravou do druhého dne!


Ke shlédnutí. 480p. Ulozto. MP4. Download. Český Dabing. Stáhnout. Český Film. Ke Shlednutí. České.1080p. Cz dabing. Film online. Stream. Česká. iPhone. DVDrip. Zdarma. Sleduj Filmy. 4k blu ray. Ke Stažení. Avi. Full Movie. Celý Film. BDrip. 720p. iPad. Cz titulky. Watch Free. Hd.