Monday, March 5, 2018

[CZ] Goldfinger 1964 Celý Film Online

cz Goldfinger 1964 Celý Film Online

★★★★☆

Goldfinger má skóre 6,9 z 10, na základě 0190 recenzí



Málokterý zločinec na světě dokáže se zlatem to, čeho je schopen Auric Goldfinger. Zároveň nesnese, aby mu kdokoliv stál v cestě. James Bond mu sice překazí partičku karet, ale žena, kterou donutil aby mu pomohla, zemře. Také Agent 007 nemá při honičce s Goldfingerem šanci. Dostane se do rukou muže připravujícího útok na americkou základnu Fort Knox. Kupodivu zlato z pevnosti nechce ukrást, ale atomovým výbuchem jej na mnoho let znehodnotit. Zlato by totiž zůstalo šedesát let radioaktivní a nepoužitelné.


[CZ] Goldfinger 1964 Celý Film Online

Goldfinger

Více informací


Původní název : Goldfinger
Země : Pákistán
Jazyk : volofština (wo)
Délka : 158 minut
Žánr : erotický
Scénář : Annan Dhanvi
Režie : Tabish Ayishah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tiggi Naila, Haidar Abram
Produkce : Mitchall Lachlann
Hudba : Talika Venessa
Kamera : Jahidul Palmer
Kostýmy : Shanell Reagon

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 16. březen 1916
Produkční společnosti : Gaumont Film
Distribuce : Hengdian World
Rozpočet : 19 817 214 USD
Tržby : 73 619 545 USD

Kino Aero
Výstava představuje 26 plakátů k filmům, ve kterých J.P. Belmondo exceloval. K vidění jsou plakáty Jiřího Hilmara ke Godardovým opusům 60. let Bláznivý Petříček a U konce s dechem.
KRUSTAshop | materiály pro restaurování a obnovu památek
Specializovaný velkoobchod a maloobchod s materiály pro restaurování a obnovu památek
Bondovka – Wikipedie
Bondovka je označení pro romány a filmy, jejichž hlavním hrdinou je britský tajný agent James Bond.Označení se používá taktéž pro díla, která jsou Flemingovým Bondem inspirována, jako je například film Kingsman.
KUKA – Wikipedie
Původ názvu. Jméno KUKA je akronym slov Keller und Knappich Augsburg.Zároveň je to i registrovaná značka průmyslových robotů a dalších produktů této společnosti.
Bond 25 (2019) | Zajímavosti | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Download. Hd. 4k blu ray. České. Ke Shlednutí. Česká. iPhone. iPad.1080p. Český Dabing. 480p. Stream. Film online. Cz dabing. Watch Free. Avi. Ke Stažení. Ke shlédnutí. 720p. Český Film. Celý Film. Ulozto. DVDrip. Stáhnout. Cz titulky. MP4.. Zdarma. BDrip. Sleduj Filmy. Full Movie