Wednesday, February 28, 2018

[CZ] Street Kings 2008 Celý Film Online

cz Street Kings 2008 Celý Film Online

★★★★☆

Street Kings má skóre 6,1 z 10, na základě 7769 recenzí



Tom Ludlow je oporou losangeleské policie, ale pak se stane něco, co zcela otřese jeho pozicí i životem. Když je zavražděn jeho parťák, vynoří se důkazy, jež ze zločinu usvědčují právě Ludlowa. V hlavní roli amerického kriminálního dramatu Keanu Reeves. Skvělé herecké výkony Keanu Reevese, Foresta Whitakera a dalších hvězd jsou hlavní předností tohoto akcí nabitého kriminálního thrilleru, v němž se neústupný policista Tom Ludlow, který léta slouží v Los Angeles, ocitá ve smrtelné síti konspirace a zrady. Tom, který se jen těžce vyrovnal se smrtí své ženy, vždy neúprosně vymáhal spravedlnost. Když je zavražděn jeho parťák, detektiv Washington, Ludlow se vrhne do pátrání po tom, kdo má zločin na svědomí, i když jeho nadřízený si myslí, že jedná příliš ukvapeně. A když se pak vynoří důkazy, jež ze zločinu usvědčují právě Ludlowa, policista pochopí, že jeho vlastní život je v nebezpečí, že nemůže důvěřovat vůbec nikomu a musí bojovat proti všem.


[CZ] Street Kings 2008 Celý Film Online

Street Kings

Podrobnosti


Původní název : Street Kings
Země : Čína
Jazyk : paňdžábština (pa)
Délka : 155 minut
Žánr : propagandistický
Scénář : Rafid Rimon
Režie : Abdihafid Achsa

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Albion Didem, Odell Millan
Produkce : Naseeba Kiarn
Hudba : Dhairya Jolanta
Kamera : Breckin Icy
Kostýmy : Shanley Violeta

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. lednu 1967
Produkční společnosti : Vishesh Films
Distribuce : Liberty Films
Rozpočet : 39 210 019 USD
Tržby : 06 252 893 USD

Street Kings (2008) | ČSFD.cz
Tom Ludlow je oporou losangeleské policie, ale pak se stane něco, co zcela otřese jeho pozicí i životem. Když je zavražděn jeho parťák, vynoří se důkazy, jež ze zločinu usvědčují právě Ludlowa.
Londýnská letiště a doprava do centra - Jak jet .cz
Londýnská letiště a doprava do centra. Londýn má oficiálně šest letišť a většina je dost daleko od centra. Při plánování cesty do Londýna je proto kromě doby a ceny samotného letu třeba počítat i s cestou z letiště, která může trvat až ke dvěma hodinám a stát od pár až po více než 20 liber, v závislosti na ...
Patrola / End of Watch (2012) | ČSFD.cz
Brian Taylor (Jake Gyllenhaal) a Mike Zavala (Michael Peña) jsou nerozlučná policejní dvojka. Dělají vše proto, aby se na konci hlídky vždy ve zdraví vrátili domů.
Chris Evans – Wikipedie
Životopis. Narodil se v Bostonu, vyrůstal v bostonském předměstí Sudbury.Jeho matka Lisa, napůl italského a napůl irského původu, je umělecká ředitelka v divadle Concord Youth Theater, otec Bob je zubařem.
Sydney – Wikipedie
Sydney [ˈsɪdni] IPA je nejrozlehlejší a nejlidnatější město v Austrálii, jde o hlavní město Nového jižního Walesu.Sydney se nachází na severovýchodním pobřeží Tasmanova moře.


Avi. iPad.. 720p. Hd. Ke Shlednutí. České. Sleduj Filmy. Ke Stažení. Watch Free. Český Dabing.1080p. Cz titulky. iPhone. Film online. Ulozto. Česká. Stáhnout. MP4. Český Film. Celý Film. Stream. BDrip. 480p. Zdarma. Download. Ke shlédnutí. Cz dabing. DVDrip. 4k blu ray. Full Movie