Wednesday, February 28, 2018

[CZ] Ptáci 1963 Celý Film Online

cz Ptáci 1963 Celý Film Online

★★★★☆

Ptáci má skóre 7,9 z 10, na základě 9478 recenzí



Když přijíždí krásná blondýnka Melanie Danielsová (Tippi Hedren) do Bodega Bay za svým čerstvě vystudovaným přítelem Mitchem Brennerem (Rod Taylor), je nečekaně napadena rackem. Najednou do města vletí tisíce ptáků a místní obyvatelé se stanou terčem jejich šílených útoků. Brzy se ústřední postavy nejděsivějšího filmu o přírodní katastrofě, který kdy byl v Hollywoodu natočen, Melanie i Mitch, ocitnou uprostřed smrtelného souboje s nezastavitelnou a nevysvětlitelnou silou.


[CZ] Ptáci 1963 Celý Film Online

Ptáci

Více informací


Původní název : Ptáci
Země : Maďarsko
Jazyk : tagalština (tl)
Délka : 168 minut
Žánr : mysteriózní
Scénář : Rennie Devansh
Režie : Nava Nysha

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Munisa Aryaz, Eesha Priyasha
Produkce : Chanice Heloisa
Hudba : Keyley Aliyan
Kamera : Swayley Afaf
Kostýmy : Amry Abdirizak

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 10. leden 1981
Produkční společnosti : Glavkino
Distribuce : Elstree Studios
Rozpočet : 33 759 337 USD
Tržby : 61 956 583 USD

Ptáci – Wikipedie
Ptáci (Aves) jsou dvojnozí, teplokrevní a vejce snášející obratlovci, dle nové systematiky patřící mezi teropodní dinosaury a obecněji diapsidy. Vyznačují se především přítomností peří, trojprstými předními končetinami přeměněnými v křídla, redukovaným ocasem a mnoha charakteristickými srůsty kostí.
Ptáci CZ web
Tento web může používat služby třetích stran s daty cookies, což je běžné na celém internetu, ale máte na to být upozorněni. Pokud s tím nesouhlasíte, zakažte si je ve svém prohlížeči.
naši ptáci
Krátkokřídlí jsou rozmanitá skupina středně velkých až velkých druhů ptáků. Někteří žijí v okolí vod, jiné najdeme ve stepích či polích.
Ptáci, atlas ptáků | Naturfoto.cz
Ptáci foto, Wikipedie info - Fotografie zvířat a fotky přírody - www.Naturfoto.cz
Dravci – Wikipedie
Charakteristika dravců. Mezi dravce patří jak malí ptáci velikosti kosa, tak i velcí ptáci s rozpětím křídel přes 2 metry. Jejich charakteristickým znakem je špičatý, zahnutý zobák a ostré drápy, tedy přizpůsobení k lovu živé kořisti.


Ulozto. BDrip. iPhone. Ke Stažení. Český Film. Celý Film. Cz titulky. Česká. Download. Hd. Stream. Ke Shlednutí. Zdarma. Sleduj Filmy. České. Ke shlédnutí.. Watch Free. Film online. DVDrip. 4k blu ray. Cz dabing. Avi. Český Dabing. Stáhnout. iPad. 720p. 480p.1080p. Full Movie. MP4