Friday, February 9, 2018

[CZ] Špinavé ulice 1973 Celý Film Online

cz Špinavé ulice 1973 Celý Film Online

★★★★☆

Špinavé ulice má skóre 8,0 z 10, na základě 0763 recenzí



Špinavé ulice znamenaly nástup nového filmového génia Martina Scorseseho a zároveň byly jeho první spoluprací s Robertem De Nirem. Částečně autobiografický příběh synů a dcer první generace italských imigrantů v New Yorku. Harvey Keitel jako Charlie, postupující vzhůru v hierarchii místní mafie. Amy Robinson v roli jeho přítelkyně Teresy, kterou rodina neschvaluje z důvodů její epilepsie a především Robert De Niro v roli Johnnyho Boye, bezvýznamného gamblera zadluženého u místních lichvářů. De Niro za svou roli získal ocenění jako nejlepší herec ve vedlejší roli od newyorských i národních kritiků. De Niro za svou roli získal ocenění jako nejlepší herec ve vedlejší roli od newyorských i národních kritiků.


[CZ] Špinavé ulice 1973 Celý Film Online

Špinavé ulice

Podrobnosti


Původní název : Špinavé ulice
Země : Senegal
Jazyk : moravština
Délka : 162 minut
Žánr : akční
Scénář : Anais Etain
Režie : Octavio Saifan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Annelle Kaveeta, Nerissa Hameda
Produkce : Archana Ihsan
Hudba : Noelle Valanka
Kamera : Federico Rianna
Kostýmy : Romani Kasha

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 13. únor 1912
Produkční společnosti : DAR Motion
Distribuce : Huayi Brothers
Rozpočet : 89 788 991 USD
Tržby : 68 977 388 USD

Epizody - Ulice - TV Nova
Herečka Šárka Vaculíková ztvárňuje v seriálu Ulice postavu Adriany Bláhové. Co Adrianu čeká? Dokáže ustát náročné životní období?
nové díly - Ulice - TV Nova
Aktuální články na téma nové díly - Ulice. Herečka Šárka Vaculíková ztvárňuje v seriálu Ulice postavu Adriany Bláhové.
PNEUVevac.cz – Kompletní pneuservisní služby a ruční mytí aut
» kompletní pneuservisní služby — přezutí pneu — výměny ventilů — vyvažování kol — mytí kol — opravy defektů pneumatik — sezonní uskladnění pneumatik
Martin Scorsese | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Staré teplice | i-TEPLICE - Zpravodajství z Teplicka
Alej paneláků v Alejní ulici 4.5 18 09:59 Alejní ulice, německy Alleegasse, nepatřila k původnímu centru Teplic, ale sledovala vnější linii západní části někdejších městských hradeb, s jejichž likvidací se započalo postupně po roce 1793.


Ke Shlednutí. Český Dabing. BDrip. Sleduj Filmy. Stáhnout.. Download. Ke shlédnutí.1080p. Film online. Ulozto. DVDrip. Česká. Ke Stažení. iPad. Zdarma. Hd. MP4. Cz dabing. Celý Film. 4k blu ray. Stream. 720p. Watch Free. Cz titulky. České. Full Movie. iPhone. 480p. Český Film. Avi