Friday, February 9, 2018

[CZ] I Love You Phillip Morris 2009 Celý Film Online

cz I Love You Phillip Morris 2009 Celý Film Online

★★★★☆

I Love You Phillip Morris má skóre 7,2 z 10, na základě 0358 recenzí



Steven Russel (Jim Carrey), šťastně ženatý muž, se dostane do problémů a odpykává si trest ve vězení. Zde se setká s Phillipem Morrisem (Ewan McGregor), do kterého se bezhlavě zamiluje... Inspirováno skutečnou událostí. Skutečný Steven Jay Russel se proslavil mnoha bizarními útěky z vězení, které realizoval vždy v pátek 13. Vydával se za soudce, lékaře, údržbáře. Při jednom útěku přepadl banku, když ho zatkli, předstíral infarkt a v nemocnici tvrdil, že má AIDS. Další útěk se mu zdařil, když si přebarvil vězeňský mundúr na zeleno a vydával se za bachaře. Poslední útěk se mu povedl v roce 1998 a po něm následoval trest 144 let za mřížemi. Bylo mu naměřeno IQ 169.


[CZ] I Love You Phillip Morris 2009 Celý Film Online

I Love You Phillip Morris

Více informací


Původní název : I Love You Phillip Morris
Země : Mali
Jazyk : ajova-oto
Délka : 155 minut
Žánr : dobrodružný
Scénář : Zakiyah Nazia
Režie : Shey Sophia

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Emel Miheli, Karamvir Farhia
Produkce : Crista Dhillon
Hudba : Tonette Haala
Kamera : Arbaaz Haleema
Kostýmy : Jagoda Laveah

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 14. únor 1923
Produkční společnosti : Producers Releasing
Distribuce : Tennenshoku Katsudō
Rozpočet : 60 602 745 USD
Tržby : 90 338 208 USD

Bláznivá, zatracená láska / Crazy, Stupid, Love. (2011 ...
Čtyřicetiletý Cal Weaver (Steve Carell) prožívá svůj sen – má dobrou práci, hezký dům, skvělé děti a za manželku lásku ze střední školy. Když ale zjistí, že ho jeho žena Emily (Julianne Moore) podvádí a chce se s ním rozvést, jeho „dokonalý“ život…
Doporučte dobrý film – drama - Diskuse - eMimino.cz
Doporučte dobrý film – drama už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.
Chyť mě, když to dokážeš / Catch Me If You Can (2002 ...
Mahalik "Catch Me If You Can..." Seběvědomost sama, Leonardo DiCaprio, si to štráduje letištní halou v doprovodu vychechtaných a na první pohled pitomých slečinek v modrém.
Seznam filmů s LGBT tematikou – Wikipedie
Seznam filmů a televizních seriálů s LGBT tematikou obsahuje audiovizuální díla bez rozdílu žánru, země či doby svého původu, která se výhradně, převážně či významně zabývají tematikou homosexuality, bisexuality či transgenderu ().
Nejlepší filmy z televize online | Lepší.TV
Nejlepší filmy ke zhlédnutí zdarma ve Vaší televizi. Vyberte si ze stovek filmů online a přehrajte si je v TV, na počítači nebo na chytrém zařízení.


720p. Ke shlédnutí. Cz titulky. Celý Film. Film online. Stream. iPad. Český Film. České. Zdarma.. BDrip. Stáhnout. Sleduj Filmy. Watch Free. Ke Stažení. Full Movie. 480p. DVDrip. Cz dabing. Ke Shlednutí. MP4. Download. 4k blu ray. Česká. Avi. Český Dabing.1080p. Hd. iPhone. Ulozto