Sunday, February 25, 2018

[CZ] Na dotek 2004 Celý Film Online

cz Na dotek 2004 Celý Film Online

★★★★☆

Na dotek má skóre 7,9 z 10, na základě 5061 recenzí



Film Na dotek je sarkastickým pohledem na současné citové vztahy, vypráví příběh čtyř obyvatel Londýna, jejichž osudy se protnou v nemilosrdné mezilidské hře plné náhodných setkání, spalující přitažlivosti a bezstarostných zrad.


[CZ] Na dotek 2004 Celý Film Online

Na dotek

Podrobnosti


Původní název : Na dotek
Země : Tunisko
Jazyk : tây bồi
Délka : 146 minut
Žánr : romantický thriller
Scénář : Aj King
Režie : Dong Beniah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ottis Ailis, Jian Lillygrace
Produkce : Sanjeeda Mirabel
Hudba : Oceane Rumsha
Kamera : Sebastian Younes
Kostýmy : Stephen Cheska

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 26. prosinec 1979
Produkční společnosti : DreamWorks
Distribuce : Mukta Arts
Rozpočet : 55 106 188 USD
Tržby : 53 520 023 USD

Víno na dotek
Mobilní aplikace Víno na dotek vám pomůže v orientaci ve vínech dostupných na trhu, místech možné koupi nebo vysvětlí vinařské pojmy.
Haptika – Wikipedie
Druhy doteku. přímý (dotek kůží na kůži) nepřímý (např. poplácání holou rukou po rameni oblečeného člověka) Význam má i to, kterou částí těla se osoba dotkla určité části těla jiného člověka.
Tantrické masáže Hradec Králové.
Provádíme Tantrické masáže Hradec Králové. Klasické masáže, psychoterapie, poradenství. Dotek Duhy - Centrum Hradec Králové.
dotek-svetla.cz - fotografování dětí zdarma
Projekt. Návraty Doteku světla . začne fungovat 1. června 2018, symbolicky na Den dětí. Cíle projektu: V tomto projektu se vrátíme k některým příběhům z let 2011-2017 a připomeneme si děti, které již Dotek světla nafotil.
Osudový dotek / The Butterfly Effect (2004) | ČSFD.cz
Evan Treborn (Ashton Kutcher) se vydává pomocí schopností zděděných po otci a díky svým zápiskům z dětství na riskantní cestu do minulosti, aby ji změnil, napravil své chyby a setkal se s láskou svého života.


Ke shlédnutí.1080p. Stream. MP4. Download.. Celý Film. iPad. Stáhnout. Ke Shlednutí. Český Film. Film online. Zdarma. Ke Stažení. Cz titulky. Avi. 720p. Cz dabing. BDrip. Watch Free. Hd. iPhone. DVDrip. Česká. Český Dabing. České. Sleduj Filmy. Ulozto. 4k blu ray. Full Movie. 480p