Sunday, February 25, 2018

[CZ] Bezva vejška 2006 Celý Film Online

cz Bezva vejška 2006 Celý Film Online

★★★★☆

Bezva vejška má skóre 8,1 z 10, na základě 9899 recenzí



Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin Long – Jeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe!


[CZ] Bezva vejška 2006 Celý Film Online

Bezva vejška

Více informací


Původní název : Bezva vejška
Země : Mongolsko
Jazyk : slovinština (sl)
Délka : 165 minut
Žánr : komediální drama
Scénář : Kai Gem
Režie : Romone Mose

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Quentin Tytus, Sashka Fallon
Produkce : Saffiyyah Ridhaan
Hudba : Celton Yussef
Kamera : Zaydan Vikas
Kostýmy : Naailah Rowan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 13. únor 1980
Produkční společnosti : World Wide
Distribuce : Brightlight Pictures
Rozpočet : 81 661 320 USD
Tržby : 04 329 596 USD

Blake Lively | ČSFD.cz
„Celá moje rodina dělá do zábavního průmyslu. Celá moje rodina je šílená.“ – Blake LivelyBlake Christina Lively se narodila 25. srpna 1987 jako poslední z pěti dětí do ryze umělecky založené rodiny.
Filmová kritička Mirka Spáčilová v číslech | Michal Blaha
Když umíráš a proběhne ti celý život před očima, přijde Mirka Spáčilová a dá tomu 60 % Tohle mě vždycky zajímalo. Dává opravdu Mirka Spáčilová jenom 60 %?
Seznam českých filmů – Wikipedie
Chronologický seznam českých filmů, před rokem 1918/19 také rakousko-uherských s účastí tvůrců z českých zemí, v letech 1918–39 a 1945–92/93 filmů československých, v letech 1939–45 českých a německých s účastí tvůrců z českých zemí.
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O


Stream. Česká. Full Movie. BDrip.1080p. iPad. České. Cz dabing. Český Film. Ke Stažení. Ulozto. DVDrip. Hd. 720p. Stáhnout. Avi. MP4. Download. Film online. Ke Shlednutí. Český Dabing. Celý Film. 480p.. iPhone. Zdarma. Cz titulky. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. 4k blu ray. Watch Free