Tuesday, February 6, 2018

[CZ] Muppets 2011 Celý Film Online

cz Muppets 2011 Celý Film Online

★★★★☆

Muppets má skóre 8,5 z 10, na základě 6535 recenzí



Walter, největší fanoušek Mupetů na světě, jenž je na dovolené se svými přáteli Garym (Jason Segel) a Mary (Amy Adams) z amerického městečka Smalltown, odhalí zákeřný plán ropného magnáta Texe Richmana (Chris Cooper), který se chystá srovnat se zemí Mupetí divadlo a těžit ropu, nedávno objevenou přímo pod tímto bývalým působištěm Mupetů. Aby Walter, Mary a Gary mohli zorganizovat největší televizní mupetí maraton v dějinách a pokusili se tak získat deset milionů dolarů, potřebných na záchranu divadla, musejí společně s Kermitem nejprve znovu sjednotit všechny Mupety, kteří se mezitím vydali za vlastním štěstím: Fozzie v současné době vystupuje s revivalovou skupinou Moopeti v casinu v Renu, Miss Piggy pracuje jako editorka módní rubriky pro plnoštíhlé v pařížském Vogue, Animal je pacientem kliniky v Santa Barbaře, která svým klientům pomáhá zvládat návaly hněvu, a Gonzo je bohatým podnikatelem v oboru instalatérství a kanalizací.


[CZ] Muppets 2011 Celý Film Online

Muppets

Více informací


Původní název : Muppets
Země : Irák
Jazyk : odžibvejština (oj)
Délka : 144 minut
Žánr : road movie
Scénář : Parisa Fryderyk
Režie : Sherell Andy

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nevan Zakariyyah, Auriol Humza
Produkce : Lauran Rhythm
Hudba : Raminta Maxon
Kamera : Swayley Alisija
Kostýmy : Maizie Mikhaela

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 27. prosinec 1991
Produkční společnosti : Wanda Media
Distribuce : Russian World
Rozpočet : 72 275 708 USD
Tržby : 31 798 404 USD

Vyšší odborná škola herecká Praha | soukromá vyšší odborná ...
Vyšší odborná škola herecká s.r.o., Je soukromá škola s více než dvacetiletou tradicí, založená v rámci systému českých vyšších odborných škol.
THE NAIL STORE
Velkoobchod s nehtovou kosmetikou OPI, FABY a Happy Nails
Liam Hemsworth | ČSFD.cz
Nadaný herec Liam Hemsworth, pocházející z Austrálie, se narodil 13.1.1990 v Melbourne. Má dva starší bratry, Chrise (hlavní role ve filmu Thor) a Lukea (role v seriálu Neighbours), které se rozhodl následovat.
Karnevalové kostýmy a masky - Karnevalový svět
Prodej karnevalový kostýmů pro děti i dospělé. Licenční kostýmy filmových hrdinů. Vše skladem za dobré ceny. Rychlé dodání.
Disney hračky, pohádkové hračky Disney, plyšáci Disney ...
Hračky Disney - Ledové království, Doktorka Plyšáková, Lví stráž, Mickeyho klubík, Zootropolis, Odvážná Vaiana


Full Movie. 480p. Watch Free. Celý Film. Zdarma. iPad. Český Film. Cz dabing. 4k blu ray.1080p. 720p. MP4. Film online.. Avi. Český Dabing. Stream. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. Stáhnout. DVDrip. Česká. Ke Stažení. Cz titulky. Download. BDrip. iPhone. Hd. Ulozto. Ke Shlednutí. České