Tuesday, February 6, 2018

[CZ] Grázlové 1996 Celý Film Online

cz Grázlové 1996 Celý Film Online

★★★★☆

Grázlové má skóre 7,2 z 10, na základě 7440 recenzí



Neobvyklý kriminální příběh, který všechny konvence staví na hlavu. Tři kamarádi už mají dost nudy a obyčejného života na předměstí. Lákají je peníze a život kriminálníků. Tito nešikovní a hádaví zlodějíčci se však vůbec nedají srovnat s místním kmotrem (James Caan Mickovy modré oči), který je dovede k největší akci jejich kariéry. V jedné z hlavních rolí uvidíte skvělého Owena Wilsona (Jsem agent, Taková zvláštní rodinka), který je také spoluautorem scénáře. Film Grázlové se s debutujícím Lukem Wilsonem (Pravá blondýnka, Charlieho andílci) a Bobem Musgravem stal kultovním komediálním hitem.


[CZ] Grázlové 1996 Celý Film Online

Grázlové

Podrobnosti


Původní název : Grázlové
Země : Nepál
Jazyk : hiri motu (ho)
Délka : 149 minut
Žánr : romantická komedie
Scénář : Kamraan Peniel
Režie : Kendra Mu'Aadh

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lena Tylan, Bana Jaisey
Produkce : Jaseena Minha
Hudba : Eilah Emmanouil
Kamera : Baran Nabeeha
Kostýmy : Md Macaulley

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 22. březen 1988
Produkční společnosti : First National
Distribuce : Reyna Films
Rozpočet : 22 796 699 USD
Tržby : 50 640 705 USD

Vyhledávání - Zkouknito - online videa, online TV ...
Zkouknito je portál, kde můžete sledovat online videa, seriály, televize i webkamery z celého světa.
Owen Wilson | ČSFD.cz
Nepatří sice k největším filmovým hvězdám v Hollywoodu, ale přesto už dnes existuje opravdu málo lidí, co by ho neznalo podle jména.
NIKEE Simpsonovi online ke shlednuti zdarma, Simpsonovi ...
Popis: Blíží se Halloween a Simpsonovi si jako každý rok dali záležet, aby byl jejich dům nejstrašidelnější z celé ulice. Ale když den před svátkem zamíří do zábavního parku, Líza zažije traumatické chvíle v Krustyho strašidelné atrakci a od té chvíle se všeho bojí.
Wes Anderson | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Stahování z hellspy.cz - Diskuse - eMimino.cz
Stahování z hellspy.cz už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Celý Film. DVDrip. Sleduj Filmy.1080p. Avi. Stream. Hd. České. Česká. Cz titulky.. MP4. iPad. Ke shlédnutí. Full Movie. Český Dabing. Ulozto. Download. Cz dabing. 480p. Ke Stažení. Český Film. BDrip. 4k blu ray. Ke Shlednutí. 720p. Film online. Stáhnout. Zdarma. Watch Free. iPhone