Monday, February 26, 2018

[CZ] Divoké historky 2014 Celý Film Online

cz Divoké historky 2014 Celý Film Online

★★★★☆

Divoké historky má skóre 5,9 z 10, na základě 3585 recenzí



Šest divokých historek spojuje téma drobných i větších nespravedlností a křivd, kterým se člověk nemůže bránit, nechce-li překročit hranice zákona či dobrých mravů. Čeho je ale moc, toho je příliš. V různých situacích se hrdinové filmu dostanou do bodu, kdy už jim dojde trpělivost. Vezmou věci do svých rukou a s lidskou malostí, byrokracií či vypočítavostí si to vyřídí s intenzitou rozzuřeného zvířete. Černá komedie koprodukovaná bratry Almodóvarovými si podmanila diváky festivalu v Cannes i Karlových Varech. Není divu. Nervy totiž můžou rupnout každému a pocity hněvu jsou stejně univerzální jako uvolňující účinek smíchu, který se dostaví při každém z šesti překvapivých rozuzlení.


[CZ] Divoké historky 2014 Celý Film Online

Divoké historky

Podrobnosti


Původní název : Divoké historky
Země : Gabon
Jazyk : irština (ga)
Délka : 142 minut
Žánr : science fantasy
Scénář : Tamima Josias
Režie : Rubi Shahzadi

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Link Ralitsa, Lashawna Nazir
Produkce : Khush Aaraiz
Hudba : Trevyn Blaze
Kamera : Filiberto Palmer
Kostýmy : Zsa Rija

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. červen 1945
Produkční společnosti : Minxin Film
Distribuce : Brightlight Pictures
Rozpočet : 29 320 197 USD
Tržby : 02 681 217 USD

Divoké historky / Relatos salvajes (2014) | ČSFD.cz
Šest divokých historek spojuje téma drobných i větších nespravedlností a křivd, kterým se člověk nemůže bránit, nechce-li překročit hranice zákona či dobrých mravů. Čeho je ale moc, toho je příliš. V různých situacích se hrdinové filmu dostanou do…
Divoké historky | Divadlo Tramtarie Olomouc
V rámci Olomouckého shakespearovského léta můžete toto představení vidět na parkánu Uměleckého centra Univerzity Palackého 8. srpna 2018 ve 20:00. Znáte to!
Divadlo Tramtarie Olomouc
Naše černočerné Divoké historky v režii Filipa Nuckollse se představí v rámci Olomouckého Majálesu ve středu 9. května od 20:00 v divadelním šapitó v Bezručových sadech! Fotky z inscenace naleznete ZDE.
Letní kino Brno - Úvod
Úvod. Letní kino na Dvoře Městského divadla Brno. Projekt Letní kino je součástí festivalu Léto na Dvoře Městského divadla Brno.Letošní sezónu zahájíme ve středu 28. června uvedením kultovního snímku argentinsko-španělské produkce Divoké historky – bez vstupného!!!. Začátky červencových filmových projekcí budou od 21:30 hod., v srpnu potom od 21:00 hod.
Katalog filmů • Aerovod
Pravidelný e-mailový zpravodaj, který informuje o novinkách na Aerovodu. Váš osobní e-mail budeme (Aerofilms, s.r.o) zpracovávat pouze za účelem zasílání relevantních informací v souladu s platnou legislativou a zásadami ochrany osobních údajů.


480p. Stáhnout. Zdarma. DVDrip. Ke Stažení. České. Sleduj Filmy. iPad. Ke shlédnutí. Hd. Český Dabing. Celý Film. Ke Shlednutí. Avi. BDrip.1080p. 4k blu ray. Český Film. MP4. Cz titulky. Download. Cz dabing. Ulozto.. iPhone. Film online. Česká. Full Movie. Watch Free. Stream. 720p