Monday, February 26, 2018

[CZ] 2 zbraně 2013 Celý Film Online

cz 2 zbraně 2013 Celý Film Online

★★★★☆

2 zbraně má skóre 8,9 z 10, na základě 3601 recenzí



Posledních 12 měsíců jsou agent Národního úřadu pro kontrolu obchodu s drogami Bobby Trench (Washington) a důstojník Americké námořní rozvědky Marcus Stigman (Wahlberg) i přes vzájemné antipatie odsouzeni nehnout se od sebe téměř na krok. Pracují v utajení jako členové drogového syndikátu a každý z nich svému partnerovi věří zhruba tolik jako zločincům, jejichž zadržením byli oba pověřeni. Když jejich pokus o proniknutí do mexického drogového kartelu a zabavení milionů dolarů selže, jsou Trench a Stigman svými nadřízenými ponecháni napospas osudu. Teď, když se je všichni snaží dostat za mříže nebo pohřbít, se mohou spoléhat pouze jeden na druhého. Jejich pronásledovatelé to ale nebudou mít jednoduché, protože když celé roky předstíráte, že patříte mezi padouchy, nemůžete se ubránit tomu, abyste se od nich něčemu nepřiučili.


[CZ] 2 zbraně 2013 Celý Film Online

2 zbraně

Podrobnosti


Původní název : 2 zbraně
Země : Paraguay
Jazyk : balúčština
Délka : 155 minut
Žánr : fantasy
Scénář : Jeffie Adshayan
Režie : Keyra Abbeygale

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lianah Mahim, Parsa Valeria
Produkce : Luiza Leighanna
Hudba : Berry Keisha
Kamera : Cemre Emeli
Kostýmy : Raafe Faeza

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 27. říjen 1975
Produkční společnosti : Nikkatsu
Distribuce : Tiffany Pictures
Rozpočet : 38 136 975 USD
Tržby : 17 418 016 USD

Lovecké Zbraně | Noční vidění
Montáže bezpečnostních mříží, výroba trezorových dveří a skříní na zbraně, veškeré klempířské a zámečnické práce. Výroba sklopců na lišky, jezevce,..
Proarms
PROARMS CZ patří k největším distributorům zbraní, střeliva a doplňků pro široký okruh zákazníků z oblasti střelectví, lovu a bezpečnosti v České Republice.
GUNSHOP - Zbraně
Samonabíjecí brokovnice Molot Vepr 12 byla původně vyvinuta na přání policie a armády. Je pro svoji spolehlivost, přesnost, ovladatelnost a vysokou palebnou kapacitu používána v dynamických sportovních disciplínách, kde je možné používat nejen osmiranný zásobník – standardně dodávaný ke zbrani, ale i zásobníky s ...
Zbraně » FrybortZbrane.cz
Zbraně a střelivo Frýbort Všechna práva vyhrazena © 2012 Vytvořeno C-Design.cz © 2012C-Design.cz © 2012
ZBRANĚ LIBEREC | ZBRANĚ PISTOLE STŘELIVO A LOVECKÉ POTŘEBY
08.05.2018 Vážení spoluobčané, dnes 8. května jsem se v podstatě náhodou zúčastnil uctění památky padlým sovětským hrdinům, kteří za nás položili život v 2. světové válce v Praze na Olšanských hřbitovech.


Český Film. Watch Free. Stream. České. Ke Shlednutí. iPhone. Film online. Cz titulky. Cz dabing. Sleduj Filmy. Full Movie. 4k blu ray. DVDrip. Ke shlédnutí. Avi. 480p.. Ulozto. Stáhnout.1080p. Hd. Ke Stažení. iPad. Zdarma. Download. BDrip. MP4. 720p. Česká. Celý Film. Český Dabing