Monday, February 12, 2018

[CZ] Amores perros - Láska je kurva 2000 Celý Film Online

cz Amores perros - Láska je kurva 2000 Celý Film Online

★★★★☆

Amores perros - Láska je kurva má skóre 7,6 z 10, na základě 1535 recenzí



Octavio miluje ženu svého bratra a je pevně rozhodnut s ní uprchnout. Zoufale potřebuje peníze, a když se ukáže, že jeho milovaný pes Cofi je výborný zabiják, bez váhání ho přihlásí na krvavé psí zápasy, které dobře vynášejí. Daniel opouští svou ženu, aby mohl žít s mladou dlouhonohou modelkou Valerií. Jejich nový exkluzivní byt se ale zakrátko změní v nesnesitelné vězení a stane se smrtící pastí pro Valeriina malého chundelatého pejska Richiho. Bývalý komunista a partyzán El Chivo se po letech strávených ve vězení živí jako nájemný vrah. Jeho jedinými společníky jsou toulaví psi, které sbírá na ulici a léčí jim jejich rány... Tři příběhy se proplétají stylem připomínajícím Pulp Fiction, aniž by se však režisér tohoto strhujícího mexického filmu, jenž byl nominován na Oscara, snažil kohokoli kopírovat či napodobovat. Originál-ním způsobem líčí několik lidských osudů, jež se protnou ve scéně fatální dopravní nehody, která celý film otevírá.


[CZ] Amores perros - Láska je kurva 2000 Celý Film Online

Amores perros - Láska je kurva

Více informací


Původní název : Amores perros - Láska je kurva
Země : Tanzanie
Jazyk : sanskrt (sa)
Délka : 157 minut
Žánr : realistický
Scénář : Anays Linda
Režie : Debra Ford

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Erma Boden, Tayshawn Judie
Produkce : Parul Clemmie
Hudba : Cai Munirah
Kamera : Eiliya Malakia
Kostýmy : Ailidh Marget

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. únor 1908
Produkční společnosti : Pol-ka
Distribuce : Kanteerava Studios
Rozpočet : 34 643 154 USD
Tržby : 86 650 149 USD

Amores perros - Láska je kurva / Amores perros (2000 ...
Octavio miluje ženu svého bratra a je pevně rozhodnut s ní uprchnout. Zoufale potřebuje peníze, a když se ukáže, že jeho milovaný pes Cofi je výborný zabiják, bez váhání ho přihlásí na krvavé psí zápasy, které dobře vynášejí.
Alejandro González Iñárritu | ČSFD.cz
Alejandro González Iñárritu se narodil v México City (hlavní město Mexika) v roce 1963. Iñárritu začínal jako diskžokej ve věhlasné rádiové stanici WFM a v téže době studoval i filmovou tvorbu a divadlo.
Online filmy 2017 sleduj zdarma na FilmyHD.cz » Stránka 19
21 GRAMŮ je druhý celovečerní film režiséra Alejandra Gonzáleze Iñárritu, nominovaného na cenu akademie za film Amores perros - Láska je kurva.
Movies HD (720p a více) | Warez fórum
Předmět Založil Odpovědí Zhlédnutí Poslední příspěvek ; zdenek1213, pupicek01, Bizkit92 a 1 Host prohlíží tuto diskuzi. ## UPOZORNĚNÍ - Vkládání titulků !!!!
Můj pes : Život se psem : Jedenáct nejoblíbenějších filmů ...
1.11.2010. Jana. Dobrý den,možná namítnete, že je to film z jiné éry.Film Bílý Bim, černé ucho jsem viděla asi jako 12.letá holka od té doby jsem ho nesehnala.


České. Film online. 4k blu ray. iPhone. Česká.. BDrip. Ke shlédnutí. Ke Stažení. Download. Český Dabing. Stáhnout. Ulozto. iPad. Sleduj Filmy. DVDrip. Avi. Full Movie. Zdarma. Stream.1080p. Český Film. Ke Shlednutí. 720p. 480p. Cz titulky. Hd. Watch Free. Celý Film. Cz dabing. MP4