Wednesday, January 31, 2018

[CZ] Tron 1982 Celý Film Online

cz Tron 1982 Celý Film Online

★★★★☆

Tron má skóre 6,2 z 10, na základě 7827 recenzí



Snímek TRON byl v době svého vzniku vpravdě převratný , experimentoval s neprobádanou počítačovou animací a nevídanými vizuálními efekty, které okořenily skvělé akční scény. Flynn (Jeff Bridges) je počítačový expert, který se živí tvorbou her. Soustavně se ale také nabourává do počítačové sítě firmy Encom a snaží se z ní získat důvěrnou informaci. To se ale nelíbí hlavnímu programu, který se rozhodne přenést Flynna do svého království, elektronické civilizace, plné nástrah. Flynn se teď musí probojovat přes počítačové hry a pokusit se zneškodnit neovladatelný a nebezpečný hlavní ovládací program. Jeho jedinou nadějí je odvážný a věrný program Tron, který jako jediný je schopen mocného nepřítele porazit.


[CZ] Tron 1982 Celý Film Online

Tron

Více informací


Původní název : Tron
Země : Kambodža
Jazyk : eweština (ee)
Délka : 157 minut
Žánr : muzikál
Scénář : Kasi Toseef
Režie : Sherilyn Kirpa

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Denyse Jayesh, Adedolapo Balaal
Produkce : Najiba Gwern
Hudba : Arvinder Karanveer
Kamera : Shashank Andreas
Kostýmy : Aderinsola Rileigh

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. květnu 1990
Produkční společnosti : Legendary Pictures
Distribuce : Batjac Productions
Rozpočet : 68 039 775 USD
Tržby : 69 519 347 USD

TRON.cz
Jsme specialisté na použití LED diod v osvětlovací technice. Vyvíjíme, vyrábíme a distribuujeme LED komponenty a řešení pro výrobce svítidel a dodavatele LED osvětlovacích řešení.
Audi g-tron - Modely | Audi Česká republika
Modely Audi g-tron nabízí dobře známé sportovní chování, progresivní designový jazyk a vynikající vlastnosti pro jízdu na dlouhé vzdálenosti.
TRON – online hra zdarma – Webgames.cz
TRON - Pozvěte si kamaráda či se utkejte v souboji s viruálními protivníky. Cílem hry je zkřížit cestu všem soupeřům a zařídit, aby do vás nabourali.
TRON: Legacy 3D / TRON: Legacy (2010) | ČSFD.cz
TRON: LEGACY je 3D high-tech dobrodružství zasazené do digitálního světa, který je úplně odlišný od čehokoli, co jste již na velkém plátně viděli.
Tron | Online hra zdarma | Superhry.cz
Tron - chytlavá logická hra, kterou můžou hrát dva hráči najednou.


Watch Free. České. Zdarma. Cz titulky. Sleduj Filmy. Avi. Celý Film. 720p.. Ulozto. Ke Stažení. Český Dabing. Stream. Český Film. MP4. Cz dabing. Ke shlédnutí. iPhone. DVDrip. Download. iPad. Film online. 480p. Ke Shlednutí. Hd. Full Movie. 4k blu ray. Stáhnout. BDrip.1080p. Česká