Monday, January 1, 2018

[CZ] Svět podle Prota 2001 Celý Film Online

cz Svět podle Prota 2001 Celý Film Online

★★★★☆

Svět podle Prota má skóre 8,2 z 10, na základě 5872 recenzí



Kevin Spacey, držitel dvou hereckých Oscarů, je pacient psychiatrické léčebny s jasnou diagnózou: tvrdí, že je na Zemi na návštěvě a pochází z planety K-PAX. Jeff Bridges, několikrát na Oscara nominovaný, hraje jeho lékaře dr. Marca Powella. Přepracovaný psychiatr ze státní nemocnice nachází u svého „vesmírného“ pacienta řadu nezvyklých projevů a navíc naprostou odolnost vůči běžným léčebným prostředkům. Co když je podivný pacient skutečně mimozemšťan? A navíc je dr. Powellovi čím dál tím sympatičtější…


[CZ] Svět podle Prota 2001 Celý Film Online

Svět podle Prota

Podrobnosti


Původní název : Svět podle Prota
Země : Bangladéš
Jazyk : pensylvánská němčina (pdc)
Délka : 142 minut
Žánr : muzikál
Scénář : Anysha Emila
Režie : Bansari Rafi

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Archibold Isil, Novak Tanis
Produkce : Karley Tabassam
Hudba : Bezawit Rashaan
Kamera : Navpreet Mahammed
Kostýmy : Tatiyana Vilius

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 28. prosinec 1984
Produkční společnosti : Original Film
Distribuce : Image Entertainment
Rozpočet : 64 374 197 USD
Tržby : 13 037 797 USD

Svět podle Prota / K-PAX (2001) | ČSFD.cz
Kevin Spacey, držitel dvou hereckých Oscarů, v roli pacienta psychiatrické léčebny s jasnou diagnózou: tvrdí, že je na Zemi na návštěvě a pochází z planety K-PAX.
Dnešní Brno | Informace z Brna
Dnešní Brno – informace z Brna. Vše o Brně. Novinky z města Brna. Zpravodajský portál o Brně. Brněnský zpravodaj. Aktuality z Brna. Brno dnes. Akce v Brně.
NejlepsiFilmy – to nejlepší z filmového žánru každý den
"Vítejte v databázi NEJlepší FILMY.eu. Web se neustále vyvíjí, upravuje, rozrůstá. Pevně věřím, že zde naleznete zajímavé tituly a že se sem budete rádi vracet."
Klíč / The Skeleton Key (2005) | ČSFD.cz
Scenárista hororu Kruh Ehren Kruger připravil další temnou lahůdku, která diváky strhne děsivým a strhujícím příběhem. Hrůzu tentokrát nebude vzbuzovat videokazeta s tajuplným obsahem ale zdánlivě docela obyčejný klíč.
Městské kulturní středisko Tišnov - mekstisnov.cz
Z nenadálých a nemilých důvodů musíme prosincové divadelní představení K-PAX, Svět podle Prota přesunout na únor. Radim Fiala, představitel jedné z hlavních rolí, má bohužel zdravotní problémy a žádnou alternaci, ale podařilo se nám pružně se domluvit na únorový termín 22.2. 2018.


720p. Cz titulky. Hd. Full Movie. Stream..1080p. Film online. Zdarma. Celý Film. Český Dabing. Stáhnout. iPad. Avi. iPhone. Český Film. Ke Stažení. České. Ke shlédnutí. Ulozto. Watch Free. Ke Shlednutí. 4k blu ray. 480p. Download. Česká. Cz dabing. DVDrip. BDrip. Sleduj Filmy. MP4