Monday, January 1, 2018

[CZ] Bod zlomu 1991 Celý Film Online

cz Bod zlomu 1991 Celý Film Online

★★★★☆

Bod zlomu má skóre 7,8 z 10, na základě 2196 recenzí



Výborný americký thriller z prostředí surfařské komunity v Californii se skutečně vynikající atmosférou a napínavým dějem. Klasické schéma infiltrace agenta do struktury nějaké proti systému stojící organizace se v tomhle případě režisérce Kathryn Bigelow podařilo naroubovat na příběh oslavující surfing a životní styl i hodnoty s ním spojené a vznikl překvapivě nosný dramatický oblouk. Film navíc překvapivě nezestárl a působí i po letech velice nadčasově, což u podobných snímků nebývá zvykem. Surfing je tu prezentován jako alternativní životní styl kritizující hodnoty konzumní společnosti. Kathryn Bigelow se velice povedl casting - sázka na zatím celkem neokoukaného Keanu Reevese vyšla bezezbytku a odvaha svěřit roli charismatického záporáka profláklé tváři hvězdy romantických filmů Patricku Swayzemu taktéž (jeho jednoznačně nejlepší role). Bod zlomu je skutečně vydařený akční thriller a jeden z nejlepších komerčních hollywoodských snímků všech dob.


[CZ] Bod zlomu 1991 Celý Film Online

Bod zlomu

Více informací


Původní název : Bod zlomu
Země : Nigérie
Jazyk : kallawaya
Délka : 152 minut
Žánr : akční
Scénář : Lionel Veera
Režie : Adisa Nazeera

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mehraz Rabina, Estell Leonah
Produkce : Alejandrina Sawaira
Hudba : Retaal Red
Kamera : Erum Ummayyah
Kostýmy : Trayvon Roaa

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 13. červenec 1995
Produkční společnosti : LVN Pictures
Distribuce : Yokota Shōkai
Rozpočet : 07 151 021 USD
Tržby : 76 826 369 USD

Bod zlomu / Point Break (2015) | ČSFD.cz
Mladý agent FBI (Utah) v utajení inflitruje zlodějský gang, jehož členové si libují v extrémních sportech. Žijí s totálně uvolněným přístupem k životu . . i k zákonům.
Bod zvratu: praktický příklad, vzorec, výpočet a graf ...
Bod zvratu (anglicky Break-Even Point, někdy se mu říká i bod zlomu) je takový objem produkce, při které se celkové náklady vyrovnají s celkovými výnosy.Od tohoto bodu se ve firmě či v projektu začíná tvořit zisk.
misePlus | Home
Co misePlus+ dětem přinese? Kromě spousty zážitků si ověří i svoje znalosti a radost jim přinesou závěrečné dárky.
Ulož si video Nahnoji.cz
Nahnoji.cz je server určený pro snadné ukládání a sdílení videí. K dispozici máš neomezený úložný prostor a můžeš nahrát video až o velikosti 500MB.
Projekty rodinných domů - Katalog - StavimeUsporne.cz
Katalog Projekty rodinných domů - typové projekty úsporných domů - katalog


Sleduj Filmy. Český Film. 720p. Zdarma. Cz dabing. Ke Stažení. MP4.1080p. České. Stáhnout. 480p. Česká. Film online. Hd. Watch Free. Avi. Download. Český Dabing. iPhone. Ulozto. Ke shlédnutí. Celý Film. Ke Shlednutí. iPad. DVDrip. BDrip. Stream.. Full Movie. 4k blu ray. Cz titulky