Saturday, December 16, 2017

[CZ] Terapie láskou 2012 Celý Film Online

cz Terapie láskou 2012 Celý Film Online

★★★★☆

Terapie láskou má skóre 6,7 z 10, na základě 4563 recenzí



Pat se vrací ke svým rodičům (Jacki Weaver a Robert De Niro), kteří se mu ze všech sil snaží pomoci postavit se na vlastní nohy. Sám Pat je odhodlaný zásadně změnit svůj život, což pro něj znamená přemoci nezvladatelné návaly vzteku, myslet pozitivně a především znovu najít cestu ke své manželce Nikki (Brea Bee), protože je přesvědčený, že i přes velmi dramatické okolnosti jejich rozchodu, to musí spolu dát opět dohromady. Jednoho dne ovšem Pat na večeři u přátel potká Tiffany (Jennifer Lawrence), nevyzpytatelnou a záhadnou dívku v depresi s kupou vlastních problémů. Od této chvíle se mu život začne komplikovat ještě více. Tiffany nabídne Patovi dohodu: pomůže mu sblížit se znovu s manželkou a on ji na oplátku pomůže s něčím pro ni velice důležitým – shání totiž partnera do taneční soutěže. Ani jeden z nich netuší, že se díky tomuto spojenectví mezi nimi vytváří nečekané pouto a oba zjišťují, že je společně trávený čas naplňuje neskonalým štěstím.


[CZ] Terapie láskou 2012 Celý Film Online

Terapie láskou

Více informací


Původní název : Terapie láskou
Země : Kuvajt
Jazyk : kalaallisut (kl)
Délka : 150 minut
Žánr : romantická komedie
Scénář : Mara Ebunoluwa
Režie : Kanish Riyaad

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Jagraj Rafel, Venya Neveah
Produkce : Najiba Beren
Hudba : Morne Khiah
Kamera : Ronel Zandile
Kostýmy : Annaleese Ngozichukwu

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. leden 1901
Produkční společnosti : Miramax Films
Distribuce : Nevafilm
Rozpočet : 54 489 584 USD
Tržby : 14 274 310 USD

Terapie láskou / Silver Linings Playbook (2012) | ČSFD.cz
Učitel dějepisu, Pat Solatano (Bradley Cooper), prošel psychickou krizí, během níž přišel o všechno – ztratil dům, práci, manželku i svůj dosavadní život.
joga-terapie.cz
Vítejte na stránkách jóga-terapie.cz. Jóga je cesta, která vede k objevování vnitřní podstaty člověka a dává odpověď na jeho otázku „Kdo jsem a proč tady jsem“?
Kraniosakrální terapie – Simona Hojdysz
Simi, děkuji Ti za všechno, čím jsi obohatila můj život, s úctou a láskou žehnám Tvému láskyplnému konáním a bytí. Děkuji také za velmi silné a nezapomenutelné prožitky při Tvých meditacích a při kranio terapiích, je opravdu zážitek vidět Tě v akci.
Kranio | Kraniosakrální terapie
Kraniosakrální Dotek ticha a klidu - Stillness touch je neinvazivní holistická metoda podpory samoléčebných procesů lidského organismu.
Adéla Glaeser, terapie duše a nativní terapie, Reiki ...
Moje činnost souvisí s očistou Vaší Duše, kdy jsem Vám průvodcem. Terapie Duše je druh regresní terapie, jejíž autorkou je Blanka Chakoshpour. Nativní terapie se zaměřuje na prenatální období, porod, rané dětství a blokády vytvořené v tomto životě.


Cz dabing. Česká. Sleduj Filmy. Celý Film. MP4. Download. České. Full Movie. Ulozto.1080p. Ke Shlednutí. Zdarma. 4k blu ray.. Český Film. 720p. BDrip. iPad. iPhone. Watch Free. Ke Stažení. DVDrip. Hd. 480p. Stream. Film online. Český Dabing. Avi. Cz titulky. Ke shlédnutí. Stáhnout