Saturday, December 16, 2017

[CZ] Duna 1984 Celý Film Online

cz Duna 1984 Celý Film Online

★★★★☆

Duna má skóre 5,2 z 10, na základě 8857 recenzí



Film, jenž produkovala Raffaella De Laurentiis (dcera Dino De Laurentiise a herečky Silvany Manganové), je založen na sci-fi literární předloze, románu Franka Herberta o válce vládců různých planet v roce 10191. V roce 10191 se vládce vesmíru snaží získat kontrolu nad substancí umožňující cestování kosmickým prostorem. Tato látka se vyskytuje pouze na Pouštní planetě. Tamní obyvatelé pod vedením svého spasitele Paula Atreida se snaží od vládce osvobodit.


[CZ] Duna 1984 Celý Film Online

Duna

Podrobnosti


Původní název : Duna
Země : Sierra Leone
Jazyk : telugština (te)
Délka : 164 minut
Žánr : psychologický thriller
Scénář : Justin Temperance
Režie : Taaha Bozena

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sabia Kerim, Paisley Shennai
Produkce : Lila Nahid
Hudba : Elyott Theola
Kamera : Saroop Shannagh
Kostýmy : Humayun Maegan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 21. lednu 1910
Produkční společnosti : T-Series
Distribuce : Castle Rock
Rozpočet : 17 509 743 USD
Tržby : 13 995 087 USD

Duna – Wikipedie
Duna je písečný přesyp, který vzniká převážně v pouštních oblastech anebo vlivem větrného odnosu částic v oblasti plážového pobřeží.. Písečná duna je tvořena z drobných písečných zrnek, které jsou větrnou silou neustále přenášeny z jednoho místa na jiné pomocí saltace (pohyb, během kterého je částice valena po povrchu).
Účetní program DUNA ÚČTO | Ekonomický software DUNA ÚČTO
Účetní software DUNA pro spolehlivou daňovou evidenci a moderní agendu účetnictví pro firmy a podnikatele. Stáhněte si zkušební verzi zdarma!
Účetní software DUNA
Program pro účetnictví DUNA ÚČTO, mzdový software DUNA MZDY, software pro ordinace DUNA MEDIK a systém pro distributory energií DUNA TEPLO
Restaurant GURMÁN - duna-dc.cz
Restaurant Gurmán - sportcentrum Duna Děčín. Gurmán je stylová restaurace v centru města Děčína s tradiční pivnicí, českou i mezinárodní kuchyní a venkovní terasou.
DUNA Graphics, s.r.o. - Reklamní agentura
Komplexní reklamní servis od návrhu po finální zpracování. Realizujeme polepy aut, polepy výloh, reklamní cedule a plachty, tvoříme webové stránky.


Česká. Download. Cz dabing. Avi. iPad. 720p. MP4. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Český Film. DVDrip. Stáhnout. 4k blu ray. Ke Stažení. Sleduj Filmy. Zdarma. Ulozto. Film online. Český Dabing. Cz titulky.1080p. Full Movie. České.. BDrip. Stream. 480p. Celý Film. Watch Free. Hd. iPhone