Tuesday, December 19, 2017

[CZ] Strážci Galaxie 2014 Celý Film Online

cz Strážci Galaxie 2014 Celý Film Online

★★★★☆

Strážci Galaxie má skóre 6,2 z 10, na základě 8747 recenzí



V tomto akcí nabitém, výpravném vesmírném dobrodružství se odvážný dobrodruh Peter Quill stává středem zájmu nájemných zabijáků poté, co Ronanovi, mocnému padouchovi s plány ohrožující celý vesmír, ukradne tajemnou kouli. Aby neúnavnému Ronanovi unikl, je Quill nucen spojit své síly se čtveřicí pozoruhodných hrdinů – Rocketem, po zuby ozbrojeným mývalem, Grootem, humanoidem, který připomíná strom, vražednou a tajemnou Gamorou a pomstychtivým Draxem Ničitelem. Když ale Quill objeví skutečnou moc koule a hrozbu, která se v ní ukrývá a ohrožuje celý vesmír, musí udělat vše pro to, aby nesourodá skupina táhla za jeden provaz a v posledním zoufalém souboji se pokusila zachránit osud celé galaxie.


[CZ] Strážci Galaxie 2014 Celý Film Online

Strážci Galaxie

Podrobnosti


Původní název : Strážci Galaxie
Země : Německo
Jazyk : šajenština (chy)
Délka : 166 minut
Žánr : komediální drama
Scénář : Marge Veera
Režie : Haaris Alisia

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Idreece Diyar, Mayle Jiordan
Produkce : Raafi Balen
Hudba : Kurtis Yechezkel
Kamera : Christiaan Aliyaan
Kostýmy : Kartik Tamisha

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 22. říjen 1914
Produkční společnosti : Rooster Teeth
Distribuce : Gainsborough Pictures
Rozpočet : 33 855 141 USD
Tržby : 27 033 656 USD

Strážci Galaxie / Guardians of the Galaxy (2014) | ČSFD.cz
V tomto akcí nabitém, výpravném vesmírném dobrodružství se odvážný dobrodruh Peter Quill stává středem zájmu nájemných zabijáků poté, co Ronanovi, mocnému padouchovi s plány ohrožující celý vesmír, ukradne tajemnou kouli.
Strážci Galaxie (film) – Wikipedie
Strážci Galaxie (v anglickém originále Guardians of the Galaxy) je americký akční film z roku 2014, který natočil James Gunn podle komiksů o superhrdinském týmu Strážci galaxie.
Strážci Galaxie (2014) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
V tomto akcí nabitém, výpravném vesmírném dobrodružství se odvážný dobrodruh Peter Quill stává středem zájmu nájemných zabijáků poté, co Ronanovi, mocnému padouchovi s plány ohrožující celý vesmír, ukradne tajemnou kouli.
Program | FIDIKO Žamberk - filmy, divadla, koncerty
Městský kulturní podnik - FIDIKO Žamberk - filmy, divadla, koncerty, provoz širokoúhlého kina v Divišově divadle, Organizace koncertů, přehlídek, výstav a dalších kulturních akcí, Filmový klub FIDIKO Žamberk, Organizace doprovodných akcí k různým společenským událostem, Koordinace kulturního života ve městě ...
OnlineFilmy.net - Sleduj filmy online zdarma v HD
Sledujte filmy online, zdarma a bez zbytečných reklam jedině u nás na OnlineFilmy.net.


Sleduj Filmy. Ke shlédnutí.1080p. Ke Shlednutí. iPhone. 4k blu ray.. BDrip. 480p. Ulozto. Český Dabing. Film online. Cz titulky. Cz dabing. MP4. Download. Ke Stažení. Celý Film. České. Zdarma. 720p. Avi. Hd. Stáhnout. Česká. Český Film. DVDrip. iPad. Full Movie. Watch Free. Stream