Tuesday, December 19, 2017

[CZ] Smrtonosná past 3 1995 Celý Film Online

cz Smrtonosná past 3 1995 Celý Film Online

★★★★☆

Smrtonosná past 3 má skóre 7,3 z 10, na základě 2155 recenzí



Do třetice se setkáváme s policistou Johnem McClanem, tentokrát v New Yorku. Žena ho opustila, kvůli pití se ocitl ve výslužbě a kolegové si z něho spíš utahují, než aby si ho vážili. Ale to se záhy změní, protože terorista, který vyhazuje do vzduchu budovy velkoměsta, chce Johnovu hlavu. Nastraží po celé metropoli bomby a John je donucen plnit jeho úkoly, které se blíží sebevraždě. A protože mu jde opravdu o krk, probudí se v něm jeho zasuté schopnosti, zvlášť když zjistí, že jeho nepřítelem je Simon Gruber (Jeremy Irons), bratr Hanse Grubera, jehož McClane sprovodil ze světa v jedničce. Spojence nečekaně získává v Zeovi (Samuel L. Jackson), majiteli obchůdku v Harlemu. Pomsta však je jen součástí Simonova plánu, v němž jde ve skutečnosti hlavně o zlato... Režisérem třetího pokračování je opět John McTiernan a v hlavní roli se vrací charismatický Bruce Willis.


[CZ] Smrtonosná past 3 1995 Celý Film Online

Smrtonosná past 3

Více informací


Původní název : Smrtonosná past 3
Země : Súdán
Jazyk : jaqaru
Délka : 167 minut
Žánr : mysteriózní
Scénář : Eyad Samiira
Režie : Debra Maebh

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rosario Zarra, Viviana Malick
Produkce : Minhaj Edda
Hudba : Jahi Giorgina
Kamera : Karima Jed
Kostýmy : Beaux Madiha

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 20. říjen 1973
Produkční společnosti : Selznick International
Distribuce : Monsoon Films
Rozpočet : 22 207 778 USD
Tržby : 31 368 047 USD

Smrtonosná past / Die Hard (1988) | ČSFD.cz
Newyorský policista John McClane (Bruce Willis) přijel do Los Angles navštívit svou ženu, která je zrovna na vánočním večírku v nedostavěné budově firmy Nakatomi.
Smrtonosná past 2 / Die Hard 2 (1990) | ČSFD.cz
S policistou Johnem McClanem se setkáváme i v druhém pokračování úspěšného akčního thrilleru, tentokrát v režii Rennyho Harlina. Přesně rok po dramatické misi v Los Angeles John plánuje klidné vánoční svátky.
Bruce Willis – Wikipedie
Bruce Willis (19. března 1955, Idar-Oberstein, Porýní-Falc, Západní Německo) celým jménem Walter Bruce Willis, je americký filmový herec a producent a také zpěvák.
Filmová série – Wikipedie
Filmové série jsou obvykle skupiny po sobě jdoucích a na sebe více či méně navazujících hraných filmů.V převážné většině případů vznikají z důvodů komerčních.
Připravujeme filmové novinky na DVD, Blu-ray
Připravujeme filmové novinky na DVD, Blu-ray a 3D Blu-ray za nejvýhodnější cenu na Filmarena.cz! Nákupem u nás získáte dárek a poštovné zdarma.


Česká. BDrip. DVDrip. Stream.1080p. 480p. Zdarma. Cz dabing. Cz titulky. iPad. České. Ulozto. 4k blu ray.. Avi. 720p. Český Film. Ke Stažení. Watch Free. Ke shlédnutí. Film online. MP4. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. Stáhnout. Full Movie. Download. Celý Film. Hd. iPhone. Český Dabing