Sunday, December 10, 2017

[CZ] Sherlock Holmes 2: Hra stínů 2011 Celý Film Online

cz Sherlock Holmes 2: Hra stínů 2011 Celý Film Online

★★★★☆

Sherlock Holmes 2: Hra stínů má skóre 6,6 z 10, na základě 6721 recenzí



Sherlock Holmes býval nejchytřejším mužem salónu... až dosud. Na scéně je ovšem nový kriminalistický mozek - profesor Moriarty, který se intelektuálně Holmesovi nejen vyrovná, ale jeho cit pro špatnost spolu s naprosto chybějícím pocitem svědomí mu vlastně může pomoci slavného detektiva předstihnout. Když najdou rakouského korunního prince mrtvého, podle důkazů, jak je interpretuje inspektor Lestrade, to vypadá na sebevraždu. Ale Sherlock Holmes usuzuje, že princ se stal obětí vraždy, která je navíc pouze kouskem větší a daleko a zlověstnější záhady, kterou zkonstruoval profesor Moriarty. Při výkonu služby spojené se zábavou Holmes najde stopu v podzemním pánském klubu, kde Holmes spolu se svým bratrem Mycroftem Holmesem zapíjejí poslední noc svobody Dr. Watsona. Právě tady se Holmes seznámí se Sim, cikánskou kartářkou, která vidí víc, než prozrazuje. Vyšetřování se stává ještě nebezpečnějším, když se Holmes, Watson a Sim dostávají na starý kontinent.


[CZ] Sherlock Holmes 2: Hra stínů 2011 Celý Film Online

Sherlock Holmes 2: Hra stínů

Více informací


Původní název : Sherlock Holmes 2: Hra stínů
Země : Japonsko
Jazyk : thajština (th)
Délka : 150 minut
Žánr : dobrodružný
Scénář : Queenie Kyelan
Režie : Crispin Heulyn

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Alexas Faryn, Tieren Nevaya
Produkce : Keysha Nazariy
Hudba : Danel Jeziah
Kamera : Renel Olayemi
Kostýmy : Zabir Aarohi

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 28. duben 1976
Produkční společnosti : Magma Pictures
Distribuce : Pink International
Rozpočet : 39 373 681 USD
Tržby : 60 451 931 USD

Sherlock Holmes (2009) | ČSFD.cz
Nové dynamické zpracování nejznámějšího díla Sira Arthura Conana Doyla "Sherlock Holmes" přináší Holmesovi a jeho věrnému partnerovi Watsonovi poslední výzvu. Ukáže se, že Holmesovy bojové schopnosti jsou stejně tak smrtící jako jeho pověstný…
Avengers: Age of Ultron (2015) | OnlineFilmy.net - Sleduj ...
Pokus miliardáře Tonyho Starka oživit program na udržení celosvětového míru skončí nezdarem a největší hrdinové světa, včetně Iron Mana, Kapitána Ameriky, Thora, Neuvěřitelného Hulka, Black Widow a Hawkeye musí čelit děsivému nebezpečí. V sázce je osud celé planety. Povstane zlovolný Ultron a jenom Avengers mu mohou zabránit v uskutečnění ďábelských plánů.
Reichenbašské vodopády – Wikipedie
Holmes a Moriarty bojující nad vodopády. Namaloval Sidney Paget.. Malba Josepha Mallorda Williama Turnera z roku 1804, ztvárňující vodopády.
Robert Downey Jr. – Wikipedie
Životopis. Narodil se v New Yorku herečce Elsie a nezávislému filmaři Robertu Downeyovým. Má starší sestru Allyson. Celá rodina se kvůli otcově práci velmi často stěhovala, nicméně po rozvodu rodičů zůstal Robert mladší se svým otcem v New Yorku.
Rachel McAdams | ČSFD.cz
Lze s úspěchem tvrdit, že se kanadská rodačka připravovala na dráhu herečky celý svůj život. Poprvé ochutnala, jak chutná herectví ve svých sedmi letech.


4k blu ray. Full Movie. Watch Free. Stáhnout. MP4.1080p. Stream. Ulozto. Český Film. iPhone. Avi. Film online. Ke shlédnutí. iPad. Ke Stažení. Cz dabing. 480p. Download. Celý Film. BDrip. Český Dabing. Česká.. Zdarma. Cz titulky. České. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. 720p. Hd. DVDrip