Sunday, December 10, 2017

[CZ] Hlavně nezávazně 2011 Celý Film Online

cz Hlavně nezávazně 2011 Celý Film Online

★★★★☆

Hlavně nezávazně má skóre 8,6 z 10, na základě 8816 recenzí



Praktická Emma k tomuto svéráznému životnímu stylu dospěla především proto, že jako doktorka aspirující na atestaci nemá na žádný vztah čas a energii, jen občas potřebuje povolit ventil. To Adam má mnohem bolestivější důvody. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem a vůbec ji neomlouvá, že je to slavný televizní producent, jenž má šarmu na rozdávání. Na duši zraněný Adam se proto rozhodne, že pustí city k vodě a bude si prostě jen nezávazně užívat jako jeho táta. Emmu v minulosti párkrát potkal, a i když jiskra nikdy nepřeskočila, po posledním setkání, ke kterému dopomohly litry vypitého alkoholu, se spolu poněkud impulzivně vyspí. V tom okamžiku se zrodí nápad na nezávazná setkání, při kterých půjde jen a jen o se*. Jenže všechna dohodnutá pravidla platí jen do chvíle, než je jedna ze stran poruší. A to je jen otázka času, protože kdo by věřil tomu, že mezi mužem a ženou může existovat prosté sexuální pouto, které nenaruší láska?


[CZ] Hlavně nezávazně 2011 Celý Film Online

Hlavně nezávazně

Podrobnosti


Původní název : Hlavně nezávazně
Země : Kuvajt
Jazyk : wutun
Délka : 145 minut
Žánr : dokumentární
Scénář : Sherley Lana
Režie : Maleka Hepzibah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Devarn Dawit, Azima Brittny
Produkce : Sujana Savraj
Hudba : Neiko Alamin
Kamera : Oluwatomisin Delmer
Kostýmy : Olisaemeka Rileigh

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 15. březen 1989
Produkční společnosti : Columbia Pictures
Distribuce : Temple Hill
Rozpočet : 66 330 521 USD
Tržby : 07 221 617 USD

Hlavně nezávazně / No Strings Attached (2011) | ČSFD.cz
Praktická Emma (Natalie Portman) k tomuto svéráznému životnímu stylu dospěla především proto, že jako doktorka aspirující na atestaci nemá na žádný vztah čas a energii, jen občas potřebuje povolit ventil.
Úřad pro řešení sporů Praha - spory.org
O nás. Úřad pro řešení sporů, s.r.o. zahájil svoji činnost založenou převážně na rozhodčím řízení, k níž se později přidávali další služby hlavně podle přání klientů v roce 2009.
Dotace z EU – JVM – RPIC, spol. s r.o. – … ale hlavně ...
Vyslechneme si vizi vašeho projektu, navrhneme případné korekce tak, aby projekt odpovídal dotačním podmínkám a byly maximalizovány šance na získání dotace. ...
Práce ve volnu, která Vás bude bavit | superpracezdomu.com
Hledáte možnost přivýdělku či úplné změny dosavadní kariéry? Nejste spokojeni s Vaší finanční situací a práce Vás spíše vyčerpává než baví?
Kazatelny a posedy
Vážení přátelé, myslivci, jsme česká truhlářská firma dlouhou tradicí. Věnujeme se zakázkové výrobě nábytku již 35 let. V předchozích letech jsme se hlavně zabývali zdravotnickým nábytkem a v posledních 2 letech jsme se soustředili na vývoj a výrobu kvalitních kazatelen, posedů, krmných zařízení.


Ulozto.. Stáhnout. Cz dabing. iPad. Ke shlédnutí. České. 4k blu ray. 480p. Sleduj Filmy. Celý Film. Watch Free. BDrip. DVDrip. Ke Stažení. 720p. Avi. Ke Shlednutí. Cz titulky. Hd.1080p. Český Dabing. Stream. Full Movie. Download. Česká. Český Film. MP4. Film online. Zdarma. iPhone