Thursday, December 21, 2017

[CZ] Příliš dlouhé zásnuby 2004 Celý Film Online

cz Příliš dlouhé zásnuby 2004 Celý Film Online

★★★★☆

Příliš dlouhé zásnuby má skóre 6,0 z 10, na základě 5144 recenzí



První světová válka se blíží ke svému závěru, ale největší bitva mladé francouzské dívky má teprve začít. Mathilda dostala vyrozumění, že její snoubenec Manech je jedním z pěti zraněných vojáků, kteří se kvůli armádní mašinérii nacházejí mezi francouzskými a německými liniemi a je vysoce pravděpodobné, že je mrtev. Mathilda však nechce přijmout skutečnost, že by svého milého již nikdy nespatřila a proto se vydává na nebezpečnou pouť, na níž chce zjistit jeho úděl. Jsouc blíže a blíže cíli, sílí v ní vědomí o jeho posledních dnech, hodinách a minutách. Přesto se však nenechává odradit. Kdyby byl její snoubenec mrtev, určitě by to vnitřně cítila. S pevnou vírou, neumdlévající nadějí a neoblomnou tvrdohlavostí se Mathilda blíží k závěru svého pátrání. Její odhodlání působí tak silně, že jsou jí mnozí ochotni pomoci. Čím blíže je poznání osudu oněch pěti nešťastníků, tím hlouběji si uvědomuje hrůzy války a nezhojitelné rány na těle i duši těch, jichž se dotkla.


[CZ] Příliš dlouhé zásnuby 2004 Celý Film Online

Příliš dlouhé zásnuby

Podrobnosti


Původní název : Příliš dlouhé zásnuby
Země : Kapverdy
Jazyk : lenka
Délka : 141 minut
Žánr : romantická komedie
Scénář : Haven Kang
Režie : Zunaid Haf

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kirandeep Jamiel, Neilan Rishanth
Produkce : Niyema Boadicea
Hudba : Sorin Azaria
Kamera : Alleah Purvi
Kostýmy : Shifan Zente

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. březen 1911
Produkční společnosti : Soyuzmultfilm
Distribuce : Vitagraph Studios
Rozpočet : 09 817 995 USD
Tržby : 56 522 762 USD

Příliš dlouhé zásnuby / Un long dimanche de fiançailles ...
Dudek. Vláčný scénář, který se snaží tvářit až příliš rafinovaně, promyšleně. Ve výsledném dojmu nemůže nikomu ujít, že příběh slouží jen jako opora pro Jeunetovi vizuální orgie.
Marion Cotillard – Wikipedie
Marion Cotillard (* 30. září 1975 Paříž, Francie) je francouzská herečka, držitelka mnoha ocenění za ztvárnění postavy Édith Piaf ve stejnojmenném filmu
Marion Cotillard | ČSFD.cz
Marion Cotillard se v Paříži roku 1975 narodila do herecké rodiny. Už odmala ale měla ráda přírodu, a tak se rozhodla jít studovat ekologii. Během studia ale na přání rodičů navštěvovala různé kurzy herectví.
Hadi – Wikipedie
Evoluce. Existuje jen malé množství fosilních záznamů hadů, především pak z období jejich předpokládaných evolučních počátků.
Jak vybrat elegantní oblečení pro matky nevěsty a ženicha
Maminky mají většinou strach, aby na svatbě nevyčnívaly. Aby se necítily nesvé v příliš odhalujících šatech a aby jejich oblečení ladilo k šatům družiček, nebo do barvy svatby.


Český Film. Ke Stažení. Zdarma. Stream. 480p. Sleduj Filmy. BDrip. 4k blu ray. Celý Film. DVDrip.1080p. Ke Shlednutí. Cz dabing.. Česká. Cz titulky. Download. Český Dabing. 720p. Ulozto. Stáhnout. Ke shlédnutí. iPad. Hd. Avi. Watch Free. MP4. České. iPhone. Full Movie. Film online