Thursday, December 21, 2017

[CZ] Paralelní světy 2012 Celý Film Online

cz Paralelní světy 2012 Celý Film Online

★★★★☆

Paralelní světy má skóre 5,5 z 10, na základě 9380 recenzí



Adam je obyčejný kluk žijící v neobyčejné realitě. Vede skromný život a stále myslí na dívku, kterou kdysi potkal. Eva však pochází ze zcela jiného světa, ze světa naruby, který je přímo nad tím Adamovým, ale mimo jeho dosah. Jednoho dne zahlédne Adam dospělou Evu v televizi a už ho nic nezastaví, aby ji získal zpět. Zákon ani věda!


[CZ] Paralelní světy 2012 Celý Film Online

Paralelní světy

Více informací


Původní název : Paralelní světy
Země : Maďarsko
Jazyk : lingalština (ln)
Délka : 147 minut
Žánr : parodie
Scénář : Loraine Ruhe
Režie : Tommy Pauls

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mateos Diyar, Ifeanyi Gentrit
Produkce : Breanna Adiyaan
Hudba : Mukti Theola
Kamera : Maddison Tayem
Kostýmy : Ellaouise Tony

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 20. říjen 1963
Produkční společnosti : Madras Talkies
Distribuce : Capitol Films
Rozpočet : 37 539 845 USD
Tržby : 32 751 767 USD

Paralelní světy / Upside Down (2012) | ČSFD.cz
Adam je obyčejný kluk žijící v neobyčejné realitě. Vede skromný život a stále myslí na dívku, kterou kdysi potkal. Eva však pochází ze zcela jiného světa, ze světa naruby, který je přímo nad tím Adamovým, ale mimo jeho dosah.
Paralelní světy – Wikipedie
Paralelní světy (mnohovesmír) je označení teorie – hypotetické formy konkrétní existence vesmíru, ve kterém se nachází vedle "našeho" či jiného referenčního světa alespoň jeden další, relativně samostatný, relativně uzavřený (singulární, schopný relativně samostatného vývoje), relativně rozprostraněný a ...
Vesmír: Paralelní světy — Česká televize
Současné špičky světové fyziky věří, že mají důkazy, které jejich domněnky potvrzují. Ve vesmíru mohou existovat i jiné světy. Vesmíry vzniklé z jiných vesmírů.
Looper (2012) | ČSFD.cz
Loopeři jsou nájemní zabijáci, kteří pracují pro zločineckou organizaci. Jejich úkol je tradiční: osoby, které jsou pro sdružení nějakým způsobem nepohodlné, zastřelí a zbaví se těla.
Fantasy - FilmyCZ.com
Oblíbené filmy online, seriály, televizní show a programy ke shlédnutí zdarma. Naš web vám nabízí nejlepší a najnovšie filmy. Největší výběr online filmů a seriálů.


Ke Stažení. Stream. Český Dabing. Download.. Ke Shlednutí. Hd. 4k blu ray. Avi. Watch Free. Sleduj Filmy. Ulozto. Full Movie. 720p. Cz dabing. MP4. 480p. DVDrip. Stáhnout. Ke shlédnutí. BDrip. Český Film. iPad. České. Cz titulky. iPhone. Česká.1080p. Zdarma. Film online. Celý Film