Monday, December 4, 2017

[CZ] Konzultant 2013 Celý Film Online

cz Konzultant 2013 Celý Film Online

★★★★☆

Konzultant má skóre 8,8 z 10, na základě 5527 recenzí



Vysoce postavený advokát, ve filmu přezdívaný Konzultant (Michael Fassbender), se prostřednictvím majitele nočního klubu Reinera (Javier Bardem) přimotá k pochybnému obchodu s drogovým kartelem. On i Reiner ale brzy zjistí, že dohoda, kterou uzavřeli, jim nepřináší jen vidinu pohádkových zisků, ale zároveň je přivádí do víru událostí, jež pro ně mohou mít fatální následky. I když má Konzultant několik šancí hrozící katastrofě čelit, jeho arogance a touha po rychle vydělaných penězích mu nedovolují tyto možnosti využít. Když si posléze uvědomí, že přestal mít situaci pod kontrolou a z hráče se proměnil ve figurku ve hře, je už pozdě.


[CZ] Konzultant 2013 Celý Film Online

Konzultant

Podrobnosti


Původní název : Konzultant
Země : Kyrgyzstán
Jazyk : tzotzilština
Délka : 158 minut
Žánr : slasher
Scénář : Saksham Vytis
Režie : Hamdan Cohan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tieran Zeb, Vigo Ruchika
Produkce : Marty Maryalice
Hudba : Paz Calli
Kamera : Anuar Demmie
Kostýmy : Ghanim Frantisek

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 24. březen 1909
Produkční společnosti : TriStar Pictures,
Distribuce : Azad Film
Rozpočet : 62 842 806 USD
Tržby : 46 035 593 USD

Konzultant / The Counselor (2013) | ČSFD.cz
Vysoce postavený advokát, ve filmu přezdívaný Konzultant (Michael Fassbender), se prostřednictvím majitele nočního klubu Reinera (Javier Bardem) přimotá k pochybnému obchodu s drogovým kartelem.
Ing. Jiří Chaloupka | konzultant kvality
Když se dnes řekne konzultant kvality, tak si možná představíte budování a auditování systémů jakosti. Já tvrdím, že v roce 2002 už nesmíme ztrácet čas neustálým přebudováváním a reauditováním systému jakosti, ale musíme se věnovat kvalitě výrobku!
ehaccp – eHACCP Konzultant
HACCP. HACCP plán vhodný pro restaurace, stánky s rychlým občerstvením, potravinářské podniky, přepravní společnosti či jiné provozovny.
Pavel Šíma
Vidím marketingové a byznysové příležitosti tam, kde ostatní tápou. Poradenství v marketingu, business developmentu a e-commerce.
Broker Consulting, a.s. | Finance-Reality-Spolu
Broker Consulting, a.s., vítěz testu finančních poradců. Získejte s našimi finančními konzultanty více peněz do svého rodinného rozpočtu Požádejte o bezplatnou a nezávaznou konzultaci vašich možností ještě dnes


Ulozto. Cz dabing. Český Film. 4k blu ray.1080p. Full Movie. 720p. Stáhnout. BDrip. Ke shlédnutí. iPad. České. Cz titulky. Watch Free. Česká. Český Dabing. Stream. Ke Stažení. Sleduj Filmy. Download.. iPhone. Celý Film. Ke Shlednutí. MP4. Film online. Zdarma. Avi. DVDrip. Hd. 480p