Monday, December 4, 2017

[CZ] Já, padouch 3 2017 Celý Film Online

cz Já, padouch 3 2017 Celý Film Online

★★★★☆

Já, padouch 3 má skóre 8,7 z 10, na základě 3211 recenzí



Bývalý padouch Gru má problém. Mezi prsty si nechal utéct aktuálně nejhledanějšího zlosyna na světě, a tak ho vyhodili z práce v Antipadoušské lize. Jeho Mimoni jsou navíc čím dál nespokojenější s tím, že už páníček není zlý. Nejmladší dcera Agnes touží po živém jednorožci, který bude neuvěřitelně heboučký. A do toho všeho se Gru dozví, že má dvojče, které je mu k nerozeznání podobné. Až na ty vlasy. Vraťme se ale k tomu lumpovi, který přechytračil Grua. Jmenuje se Balthazar Bratt a v osmdesátých letech minulého století byl dětskou hvězdou populární televizní show. Ke své smůle se nedokázal přenést přes její konec a od té doby škodí, kudy chodí. Nosí retro oblečení a nemožný účes, poslouchá staré písničky na kazetách a jako zbraně používá Rubikovu kostku a žvýkačkové bubliny. Prostě odporný typ.


[CZ] Já, padouch 3 2017 Celý Film Online

Já, padouch 3

Více informací


Původní název : Já, padouch 3
Země : Malta
Jazyk : kečujština (qu)
Délka : 146 minut
Žánr : pohádka
Scénář : Suleiman Corrine
Režie : Brajan Duke

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Junita Keasha, Lillyanna Aleah
Produkce : Meah Yu
Hudba : Annett Kealie
Kamera : Naida Nawaal
Kostýmy : Kathern Amaree

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. leden 1901
Produkční společnosti : Sahamongkol Film
Distribuce : Nestor Studios
Rozpočet : 27 271 925 USD
Tržby : 38 398 548 USD

Já padouch 3 CZ.avi | Ulož.to
Sleduj online BETA. pouze pro přihlášené uživatele; pro přehrávání je potřeba kredit; po odečtení kreditu sleduj či stahuj video po dalších 24h zdarma
Já, padouch 3 / Despicable Me 3 (2017) | ČSFD.cz
Bývalý padouch Gru má problém. Mezi prsty si nechal utéct aktuálně nejhledanějšího zlosyna na světě, a tak ho vyhodili z práce v Antipadoušské lize.
Já, padouch - Kinodum.cz
Přehrávač je k dispozici také na telefonu a tabletu. Sledujte Já, padouch online zdarma na Android, iPhone a iPad zařízení s operačním systémem iOS.
Já Padouch 3 CZ.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
Já-padouch-1-(CZ).avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.


Cz dabing. BDrip. Český Dabing. Film online. Zdarma. Celý Film. Download.1080p. 480p. Stream. Avi. MP4. Full Movie. Watch Free.. Česká. Stáhnout. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. iPhone. DVDrip. České. Ke Stažení. Český Film. Ulozto. Cz titulky. 4k blu ray. 720p. iPad. Hd. Sleduj Filmy