Sunday, December 31, 2017

[CZ] Hledá se Dory 2016 Celý Film Online

cz Hledá se Dory 2016 Celý Film Online

★★★★☆

Hledá se Dory má skóre 5,2 z 10, na základě 1400 recenzí



V animovaném filmu od studií Disney / Pixar Hledá se Dory se na stříbrná plátna vrací oblíbená modrá rybka Dory, která si spokojeně žije na korálovém útesu s Nemem a Marlinem. Pak si ale Dory z ničeho nic vzpomene, že kdysi a kdesi ztratila své rodiče. Společně s Marlinem a Nemem se vydá na strhující dobrodružství napříč oceánem, až do prestižního Mořského akvária v Kalifornii, kde se léčí nemocní mořští živočichové. Při hledání maminky a tatínka potkává Dory tři svérázné obyvatele Mořského akvária: První je Hank, nerudný chobotničák, který úspěšně uniká zřízencům; druhý je Bailey, samec běluhy, který sám sebe přesvědčil, že mu nefunguje echolokace, a třetí je krátkozraká velryba jménem Naděje. Při prohledávání moderního akvária dojde Dory se svými kamarády k poznání, že své blízké máme nejraději kvůli jejich nedostatkům, a že to nejdůležitější na světě je přátelství a rodina.


[CZ] Hledá se Dory 2016 Celý Film Online

Hledá se Dory

Více informací


Původní název : Hledá se Dory
Země : Džíbútí
Jazyk : maršálština (mh)
Délka : 144 minut
Žánr : romantický horor
Scénář : Jaymin Hildred
Režie : Marko Maniche

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Yannis Rahan, Mu'Adh Bruna
Produkce : Oliveris Dorathy
Hudba : Seda Alanah
Kamera : Ashlyn Milia
Kostýmy : Avisha Eilidh

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. listopad 1917
Produkční společnosti : BD Cine
Distribuce : Mascot Pictures
Rozpočet : 47 172 558 USD
Tržby : 33 082 098 USD

Hledá se Dory / Finding Dory (2016) | ČSFD.cz
V animovaném filmu od studií Disney•Pixar Hledá se Dory se na stříbrná plátna vrací oblíbená modrá rybka Dory, která si spokojeně žije na korálovém útesu s Nemem a Marlinem.
Hledá se Nemo – Wikipedie
Hledá se Nemo (v anglickém originále Finding Nemo) je americký počítačem animovaný film z roku 2003.Autorem scénáře byl Andrew Stanton, který se spolu s Lee Unkrichem ujal i režie.
Kniha džunglí / The Jungle Book (2016) | ČSFD.cz
Výpravný dobrodružný příběh o Mauglím, lidském mláděti vychovaném vlčí smečkou, v režii Jona Favreaua (Iron Man). Mauglí musí opustit jediný domov, jaký kdy poznal, a vydává se na podmanivou cestu plnou poznání.
Vyhledávání - Zkouknito - online videa, online TV ...
Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy.
Omalovánky k vytisknutí - Hledá se Nemo
Hledá se Nemo (v anglickém originále Finding Nemo) je americký počítačem animovaný film z roku 2003. Autorem scénáře byl Andrew Stanton, který se spolu s Lee Unkrichem ujal i režie.


Film online.. Český Dabing. MP4. 480p. Ke Stažení. Zdarma. iPhone. 720p. Cz titulky. Sleduj Filmy. Celý Film. Stream. České. Hd. Ke Shlednutí. iPad. Ke shlédnutí.1080p. Český Film. BDrip. Full Movie. Watch Free. Česká. Download. Stáhnout. Avi. Cz dabing. 4k blu ray. DVDrip. Ulozto