Sunday, December 31, 2017

[CZ] Gothika 2003 Celý Film Online

cz Gothika 2003 Celý Film Online

★★★★☆

Gothika má skóre 8,0 z 10, na základě 0851 recenzí



Psycholožka Dr. Miranda Greyová (Halle Berry) je expertkou na posuzování toho, co je racionální. Pod vedením svého manžela (Charles S. Dutton), vedoucího oddělení psychiatrie woodwardské ženské věznice, léčí nebezpečně psychicky narušené pacientky, mezi které patří i Chloe (Penélope Cruzová). Po setkání s tajemnou dívkou se však její manželství a vyrovnaný život změní v nejhorší noční můru. Když se Miranda probudí po hrůzné autonehodě, se zděšením zjistí, že její manžel byl zavražděn a všechny stopy směřují k ní. Chování doktorky, která si z osudné noci pamatuje pouze několik nejasných vizí tajemné dívky, se stává čím dál více nevyzpytatelným. Miranda začíná věřit, že se jí zmocnily nadpřirozené síly, které jsou odhodlány se pomstít i za cenu toho, že ji připraví o rozum. Zatímco ji Chloe stahuje do svého osobního pekla, musí Miranda zjistit, zda skutečně směřuje k branám šílenství... nebo pouze blíže k pravdě.


[CZ] Gothika 2003 Celý Film Online

Gothika

Podrobnosti


Původní název : Gothika
Země : Jižní Súdán
Jazyk : kabiye (kbp)
Délka : 161 minut
Žánr : historický
Scénář : Dariya Taymour
Režie : Colleen Mubarek

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Noela Zavannah, Parmeet Azmeena
Produkce : Saathvik Savraj
Hudba : Zeyna Muneeza
Kamera : Adarsh Zaib
Kostýmy : Beaux Lady

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 16. srpen 1902
Produkční společnosti : Caravan Pictures
Distribuce : Universal Studios
Rozpočet : 92 147 601 USD
Tržby : 10 312 052 USD

Robert Downey Jr. – Wikipedie
Robert John Downey Jr. (* 4. dubna 1965 New York) je americký herec, producent a zpěvák. K jeho nejvýznamnějším rolím patří ztvárnění Charlieho Chaplina ve snímku Chaplin (1992), za které si vysloužil nominaci na Oscara.
Otec mrdá syna doma v posteli incest, po*** video zdarma ...
Otec mrdá syna doma v posteli incest, po*** video zdarma. se* v posteli,Incest s matkou, Matka, šukání matky,Incest, incest po***, incest video,xhamster.com po*** videa
Incestní se* točený na skrytou kameru, po*** video zdarma ...
Incestní se* točený na skrytou kameru, po*** video zdarma. Incestní se* točený na skrytou kameru.Syn si pro své masturbační potřeby natáčí incestní se* se svojí matkou, doma na lehátku spolu šukají, incestní se* matky a syna.
Vinetou-Poklad na Stříbrném jezeře (1962) CZ-dabing.avi ...
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
Penélope Cruz | ČSFD.cz
Penélope Cruz Sánchez nebo také Madonna Madridu, jak jí vtipně přezdívá okolí se narodila 28. 4. 1974 obchodníkovi Eduardovi a kadeřnici Encarne. Své jméno dostala po jedné písni španělského skladatele Joan Manuela Serrata.


Stáhnout. Ke Stažení. Celý Film. Zdarma. MP4. Český Film. iPhone. Film online. Download.1080p. Cz dabing. 720p. 4k blu ray. Full Movie. Stream. Ulozto. iPad. Ke Shlednutí. DVDrip. Česká. 480p. České. Avi. Watch Free. Sleduj Filmy. BDrip.. Hd. Cz titulky. Český Dabing. Ke shlédnutí